Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Mi się wydaje, że liczy się to bardziej pod reklamę niż pod nazwę miecza. Myślę, że jeśli taka sytuacja faktycznie miała miejsce graczowi Glethil...
Po twoim wczorajszym zachowaniu na dniu otwartym i bitwie na śnieżki na działce LIkeThatBoss (pozdro dla kumatych :D) troszkę trudno mi wierzyć,...
20 września razem z bitwą na śnieżki odbył się dzień otwarty na działce przed spawnem LikeThatBoss. Miałam tu tego nie wrzucać ale ciii :P Klikoj
Fnafa bardzo lubię. Fnafa w mc bardzo nie lubię. Wszystkie bachor-fnaf nie przeginać pały! xD
Ja pierdziut... Kochany czytaj ty czasem o przerwach technicznych, problemach a serwie itd... Nie zaśmiecaj forum Creative jest zamknięty dla...
Nie znasz komend pomocnika, ekipa to tylko pomocnicy i moderatorzy, nie znasz żadnych bugów a twoje imię nie za dużo o tobie mówi i szczerze...
Rozmowa małżeństwa przez SMS, baba zaczyna: -Kochanie co teraz robisz? -mam być szczery czy romantyczny? -szczery i romantyczny. -robię kupę...
internat Szczur czy mysz?
Wszyscy tacy szmaciarze niech giną! :P My Little Pony czy Winx Club?
Heh, zapomniałam o pytaniu xDDDD Mało z tb gadałam na TS a na Skype wogóle więc... ale powiedzmy że jesteś tak samo zły wszędzie xDDD...
Najgorsze to są dzieci bez słownika wyzywające (starszych i ogólnie innych) od dzieci Ale powiedzmy, że totalny gimbus :P
Cuda Korneliuszu, cuda <3 Nie zwracam uwagi na twoją mordę xd (nie bierz tego do siebie to żart xd) A tak wgl śniło mi się przez cb dzisiaj,...
Było takie pytanie... Nie skomentuję... CS + Minecraft = Dzieci wojny na survi czy FNAF + Minecraft = Zaśmiecony FNAFem creative
W tym wątku serdecznie was zapraszam do pokazywania zdjęć i opisywania waszych zwierzątek. Panie Korneliuszu proszę o fotkę mojej imienniczki...
Z tego co słyszałam to bany są za napisanie całego IP, a nazwy to nie obowiązuje, ale mogę się mylić. Chyba powinnaś zamazać część nazwy.
Szczurów nie posiadam to też strony nie czytam. Moje myszątka, chociaż są nieco bardziej strachliwymi zwierzątkami, z zupełnością mi wystarczą....
Jaaaaa pierdziuuut. Jak uważasz, ze zostałeś niesłusznie zbanowany to pisz odwołanie od bana a nie od razu skargi na moderatora -_- Nic tym nie...
Wyobraź sobie, ze dużo ludzi hoduje szczurki. Raczej wiadomo, że jak mówisz, że zacząłeś zajmować się szczurami to jest mowa o tych hodowlanych. A...
bo fajny pomysł tylko zamykają
Nie muszę tłumaczyć, o co chodzi. Zamazujcie tylko nicki graczy. (nie udało mi się znaleźć nic śmiesznego wam to pozostawiam :D)