Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Witam i zarazem przepraszam :( Piszę ten temat z całego mego serca (chociaż wakacje za 1 miesiąc) dlatego, żeby dostać UB. Bardzo dla mnie to...
1.Nick z gry: ErtusPospolitus 2.Data otrzymania bana: Gdzieś 12.06.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama // Recydywa // Multi x15...
Skad ja mam *CENZURA* wiedziec o ktorej godzinie dostalem tego bana???
1.Nick z gry: ErtusPospolitus 2.Data otrzymania bana: Dokładnie nie pamiętam... chyba w czerwcu 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama,...
1.Nick z gry: ErtusPospolitus 2.Data otrzymania bana: Czerwiec 2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama/Recydywa/MultiX15/Obraza/Tem...
1.Nick z gry:ErtusPospolitus 2.Data otrzymania bana:11.06.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Reklama/ Recydywa/ Multi x15 / ObrazaA /...
Admin, daj mi UnBana! THREEEYEDMASTER!!!!!
Na nie! Minusy - Podałeś swoje imie i nazwisko. Rzadko cie widze na serwie
Witam ponownie :( . Jestem ciekaw kiedy będzie następna edycja survivalu bo właśnie będe mógł wtedy dostać unbana ip. Chyba że ThreeEyedMaster się...
A spróbuj na SKLanucherze 2.8 . Działa idealnie na Windows 10.
Witam ponownie xD . Chciałbym wiedzieć kiedy dostane UnBana IP. Pozdrawiam.
http://craftapple.pl/forum/thread-7102.html
1.Nick z gry:ErtusPospolitus 2.Data otrzymania bana:11.06.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama/ Recydywa/ Multi x15 / ObrazaA / Tem...
Witam >:( . Mam pytanie. Za co dostałem ban IP skoro nie jestem winny O_o ? Gracze którzy mieli x-raya dawali mi ity. Prosze o odpowiedź
1. Nick w grze:ErtusPospolitus 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:LukusOs 3. Serwer:Survival 4. Przybliżona data:11.06.2016 5. Opis...
1. Nick w grze:ErtusPospolitus 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:zizia1 3. Serwer:survival 4. Przybliżona data:10.06.2016 5. Opis...