Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Cztery dni na serwerze to za mały staż, by dać poznać się graczom. Po za tym, pomagać możesz bez rangi. NIE. Daj się poznać graczom i za miesiąc...
Dzięki za powitanie ♥ Konta niestety nie odzyskam ale już mam nowe - Ave
Cześć! Więc po dość długiej przerwie postanowiłam powrócić na serwer CA ^-^ Jak tylko odnajdę hasło do Natalii to od razu biegnę na CV ;D...
Hmmm... jak ja lubię komentować podania :D Będę szczera - gram na Craftapple na innym koncie na survivalu i creative - NIGDY CIĘ NIE...
Jedno wielkie TAK.
Podanie mi się bardzo spodobało. Twój wiek może nie jest jakiś wysoki, ale ważne byś pomagała. Kiedy jeszcze grałam na CA, nie widziałam pomocy z...
Jesteś miłą pomocną osobą. Widuję Cię na serwerze, widzę jak pomagsz zagubionym graczom. Nie obrażasz graczy... Takich ludzi potrzeba w ekipie ;-)...
Hej... dzisiaj oficjalnie odchodzę z serwera CraftApple. Powód ? Dostałam Moderatora na innym serwerze, i nie mam czasu już na ten. Za grę...
Przepraszam za róż :P
Imię: Nazywam się Aleksandra. Dokładny nick w grze: Mój nick w grze to NataliaPolskaxD Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których...
Powodzenia w życiu :( Papatki ;c
+ - Podanie ciekawe - - Karana - Brak pytań [ciężko się czyta] * Co do wieku, niby to tylko cyfra, niby tylko dwie cyfry, ale...
Bardzo ciekawy poradnik ;) Masz ode mnie wielkiego plusa :D
Widuje Cię na serwerze, jesteś raczej aktywny na chacie. Starasz się,...komentarze wyżej potwierdzają to, że nie jesteś dość kulturalny... Co do...
Witaj :D
Idiota...
Na serwerze w ogóle nie pomagasz, spamujesz mi komendą /tpa, nie odczekałaś miesiąca podanie brzydkie, krótkie, brakuje puntów, PODSUMOWUJĄC...
Hej. Otóż w mojej małej pustej główce zrodził się pewien pomysł - Vip i Svip tylko na Creative. Otóż, aktualnie osoby zainteresowane zakupem...
Jesteś aktywna na forum, a twoje wypowiedzi mają sens. Widzę Cię na CV - lubisz budować, i naprawdę Ci to wychodzi. Podanie bardzo estetyczne ;)...
Nick : NataliaPolskaxD Nick Oskarżonego : _Boniasty_ Data : 02.02.2016 Creative Dowody są w załączniku