Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
1.Nick z gry: ProtectionZ 2.Data otrzymania bana: 21 lipiec 2015 rok. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Zachowanie, chyba. To było dość dawno...
Kruku, zamknij się już! Jesteś żałosny bronisz stolca, bo pewnie nie wiesz co ona zrobiła.. Yumi sama postanowiła złożyć skargę więc najlepiej...
Stolenlegacy najzwyczajniej nie radzi sobie jako pomocnik.
Jak i do administracji, jak Yumi napisała: "Można zobaczyć że Martyna nie pomaga - nie licząc oczywiście czasu gdy ktoś z administracji jest...
Ja również poproszę Szanowną Administrację o degradację stolenlegacy. Jej zachowanie jest karygodne a już nie wspomnę o pomiataniu innymi. Nie...
Dokładny nick w grze: Mój nick to ProtectionZ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Jak pisałem w poprzednim podaniu, jest to trudne pytanie bo...
Hmm, podanie ładne. Trochę krótko grasz na serwerze, nie widuje jak pomagasz oraz mało się udzielasz na forum. Małe tak!
RE: Podanie na pomocnika Jestem na NIE! Prosiłaś się w grze abym skomentował Ci podani. Nie udzielasz się na forum, nie widuje Cie jak pomagasz....
Podanie niezgodne ze wzorem. Dobranoc. Pozdrawiam.
Jestem na NIE, podanie masakryczne. Krótkie i napisane "Masz i daj pomocnika" Nie udzielasz się na forum jak i nie pomagasz w grze.
Jestem neutral. Grasz na serwerze bardzo mało, nie udzielasz się zbytnio na forum i nie widzę jak pomagasz. Często zdarza Ci się popełniać błędy...
Jestem na NIE. Nie pomagasz. Krótki staż. Stylistyka zdań. Nie udzielasz się na forum. Podanie ogólnie ładne. Ekipa to tylko moderatorzy i...
Jestem na NIE. Podanie nie za ładne. Błędy. Nie widuje Cie na serwerze. Nie udzielasz się na forum. Prosiłeś aby skomentował Twoje podanie.
Z Pomocnika jednak, że sam zrezygnowałem. [hr] I tak jak napisał, Puma, może wróce po odpoczynku c;
@Nazilord24, taka sytuacja miała miejsce wielokrotnie najczęściej robiłeś to gdy nie było nikogo z ekipy.. a kicki ode mnie dostawałeś. Ok, może...
Jestem na NIE. Nie jeden raz byłem przez Ciebie obrażany, poniżany i krytykowany. Rzucałeś się do mnie o byle co. Do tego wytykałeś mi każdy błąd....
Jestem na T-A-K. Pomaga, jest ogarnięty. Udziela się na forum. Podanie nie za krótkie nie za długie. Poza tym każdy zasługuje na drugą szanse a...
Jestem neutral, nie widzę jak pomagasz nie udziela się na forum. Dostawałeś często kicki.
Dyplomata, pomagałeś przez jeden dzień a potem znów zacząłeś nie pomagać. Masz wielkiego minusa za obrażanie graczy na początku gry.
Minecraftiops, na razie odpoczywam, muszę się zająć ważniejszymi sprawami takimi jak zaplanowanie bardzo ważnego, wyjazdu poza tym muszę się...