Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Chciałbym zrobic bardzo duzy EVENT.Gdzie bym rozdał moje wysztstkie itemy np.<Półtora stacka koxow mieczy 5/2 aż 6 Pro 4/3 chyba 7> Chce zeby...
Bencom wszystko wiedzący.
Deevee ale kto? Kurde pogodzic sie nie mozecie z Tym że JESTEM OD WAS LEPSZY W PvP Dziekuje ;*
Daj kurwa filmik albo screena!!!! Pokaz No pokaz Czemu zaden admin sie nie odezwie<nie ma dowodów??>>
Wescie sobie ogladnijcie FILMY NA TUBACH NOOBYY
Dlaczego nie mozesz mnie bic jak jam koxa Odp.Bo sa lagii :) Dla czego Bilem Thorna i cb bo mam klate Ciernie II wiec wiesz uderzysz mnie i cb...
1.KaMo_Yo jak ty to robisz ze zjadlem koxa i ty mnie zabiles 3 uderzeniami??? 1.Odp:Człowieku pije sie potke Siły na 260% i jazda 1,5.Odp Zadaje...
ahhahahahhahahha hacki hahahahah hacki hahahha normalnie zal mi was.Jakis dowód ze mam hacki????czityyyy??
Tak tylko ze on tego nie ukradł :P taki server administracja
Poprostu nie wierze.Tydzień temu znikly mi 1 stack koxow.Powiedzialem dobra nic sie nie stalo.Teraz to mnie wkur,,,, za to ze mi ze skrzynki...
Ban za ,,Czy gra ktos na tu był adres ip ale admin był głodny Reell
Ja bilem sie z Mentosem w Dziurze i jak wy mnie wyrzuciliscie czyli byl kick to co mialem czekac za mnie zabije??? i zabieze moje itemki??? On...
No tak ale to moja wina ze ktos go nazwal tak? ??? moge zmienic nazwe tego miecz i Prosze o unbana!!!Zmienie nazweee
Dostalem bana na dwa dni Przez znaleźenie miecza o nazwie"Rozpierdalacz pizdeczek np.Mentosa" To moja wina ze ktos go tak nazwał???Wzielem ten...
Raz zaprosilem go do domku na pvp ,On ustawil sobie /sethome w moim domku Ten koles ma vpia+ i mysli ze mu wszystko wolno.Pisałem w tej sprawie do...