Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Dokładny nick w grze: Bleo120 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W dni szkolne gdzieś ok. 2-3 godziny lecz postaram się w weekendy nadrobić....
Hej, mam takie pytanko co do wysp na Seablock. Mój kuzyn gdy wszedł na serwer Seablock i założył sb wyspę zauważył, że leżą ity. Potem gdy usuną...
Dokładny nick w grze: Bleo120 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4h -> pon.-pt. weekend -> 5h Ile masz lat: 13 lat Na jakim serwerze...
Hej..., kupiłem kilka dni temu - no może tydzień kase na Seablock - po kilku dniach znów..., lecz sms mi w ogóle nie przyszedł z potwierdzonym...
Hej! Mam do was wielką, ale to wielką prośbę. U mnie na wyspie, mam nie wielki domek. W około jest woda - właśnie chcę zrobić dirtem, ale się nie...
[b]Dokładny nick w grze: Bleo120 [b]Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W dni szkolne to 2-3 h a w weekendy 6-7 h. [b]Ile masz lat: 13 lat...
Dokładny nick w grze:Bleo120 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4h dziennie Ile masz lat:13 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej...