Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Indiana, to co napisałeś nie ma kompletnie sensu, po przecież serwer sam się nie utrzyma.
Okej, rozumiem, ogółem, napisałem to aby sprawdzić swoje umiejętności, pisałem to na brudno i chciałem, aby ktoś mógł to ocenić, także nie...
Jakoś tak nie przypadło mi to do gustu, taka forma jaka jest obecnie jest już wystarczająca, żadne kombinacje potrzebne nie są.
| Imię: Jeżeli ktoś czytał moje wcześniejsze podanie, lub przywitanie w odpowiednim do tego wątku powinien je znać, jednak, jeśli tam nie...
Więc tak, kilka razy cię widziałem, a to są rzeczy które zauważyłem: + Grasz na CV. - Twoje zachowanie, człowieku, ty ciągle kogoś wyzywasz...
No witam cię człowieku!
Więc tak: - Niezbyt duży staż na serwerze - Nigdy cię nie widziałem, a ostatnio sporo gram na CV - Administracja (Administrator, PaniAdmin,...
@refresh, można zadawać pytania, jestem na wszystkie otwarty.
Poza tym, to trochę mało o sobie napisałeś, nie ma tu ani ładu, ani składu. Po "." i "," stawiamy spację. Brakuje ":" przez co gorzej się to czyta.
Aktualnie pracuję nad wykończeniem wieży, oraz terenów pobliskich.
Nick w grze: Glethil Nick oskarżonego: xSpring_Bonniex Serwer: CV Data: 1.11.2015 Dowody: http://scr.hu/9zra/a8zp1
Nick w grze: Glethil Nick oskarżonego: Popek_Monster Serwer: Creative Data: 1.11.2015 Dowody: http://scr.hu/9zra/e6zek
-- GALERIA BUDYNKÓW I PROJEKTÓW -- Tu zamieszczane będą wszystkie zdjęcia posegregowane kolejnością - od najstarszego do najnowszego - projektu....
-- Projekt: Chata wieśniaka - UKOŃCZONY -- Prace na drugiej działce ruszyły, tym razem wybrałem chatę mieszkańca, dosyć mała, bo wiadomo, że...
I nie obciążali maszyny, bo to także jest możliwe przez maszyny redstonowe ;)
-- Projekt: WIEŻA -- - UKOŃCZONY Wieża ta została zbudowana wczoraj w około godzinę, lecz zamysły na nią miałem już wcześniej, niestety nie mam...
Projekty koncepcyjne nie zostaną opublikowane w przypadku wieży, która jest na wykończeniu, pozostało dodać kilka drobiazgów, i zdjęcie gotowego...
PS. Radzę nie kłamać, CA istnieje 2 lata ;)
Pat, miło że nie zapominasz o CA, i wracasz jak bumerang. Pamiętam cię z serwera, bardzo pomocny człowiek. Oby tak dalej. Co sprawiło, że...
Gdy wrócę do domu, i wejdę na laptopa, postaram się wrzucić zdjęcia moich projektów.