Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Może być tak, że ktoś na przykład zapomni dodać email a zapomni hasła. Nie udowodni tego, że konto należy do niego. Zabezpieczenie przeciwko...
Chciałbym zaproponować pojawienie się na serwerze pluginu automatycznie logującego osoby posiadające konto premium. Jest ich od groma a naprawdę...
Jestem na tak, podanie dobrze napisane, jesteś często na serwerze. Znam Cię i obserwuję twoją pomoc. Pomagasz innym graczom. Więc jeszcze raz TAK.
12345
LukDup za to, że zapłaciło się 11 lub 35 zł można dostać coś więcej niż /hat i więcej działek :)
||PROPOZYCJA|| Moją propozycją jest to, aby zamiast dodawać randze Vip i SVip dodatkowe 2 i 4 działki, proponowałbym by stworzyć osobny świat...
In inglisz: Name: Karol Accurate nick in-game: Capybaraa How much time you spend in-game and on what servers: Most spend on servers...
1. Nick w grze: Capybaraa 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ogiennikPL 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: 2016-04-05...
1. Nick w grze: Capybaraa 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: M2M1 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: 03.04.2016-12:11...
Jak wspominałem z polskiego nie jestem najlepszy zatem nie wiem co oznacza słowo ,,szpanerski" a to, że napisałem o posiadaniu konta premium i...
Moje zdanie :I Plusy: +Względem innych masz dobry wiek +Podanie jest czytelne +-Grasz nieco krócej ode mnie w Minecraft Minusy: -Podanie jest...
RE: REKRUTACJA! W imieniu rady gildyjnej ThunderBuddys nadaję Ci stopień Rekrut i tym samym przyłączam Cię do gildii The winners of the death....
Rozpoczynamy rekrutację do Gildii!The Winners of the death. Wzór podania: Nick w grze: Stan materialny: Wiek:12-30lat Kilka zdań o sobie:...
Już Ci daję link do zdjęcia mojej budowli :) Jedna jest wstawiona na planetminecraft. Link 1: http://imgur.com/wCiZEmn Link 2:...
Imię: Karol Dokładny nick w grze: Capybaraa Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej...