Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
To tak trudno wykonać nową edycję na platformie Creative?
Syf, Syf i jeszcze raz syf! Wiadomość dla ThreeEyedMastera: Ta wypowiedź jest wyrażeniem mojej opinii, nie jest to nabicie postu!
Związki w grze takie ważne... 8-)
Jak ową wersję wykonają to pewnie jakieś informacje gracze otrzymają, nie widzę sensu by teraz zadawać takie pytania.
Dziękuję Three za te słowo otuchy :*
Po pierwsze: Może za mnie poświadczyć _TheBonnie_ jako świadek, że takiego czegoś nie było. A po drugie: Jest coś takiego jak chatlogi :) Po...
Przykro mi, lecz takiego SS'a nie posiadam, gdyż nie zrobiłem kopii zrzutu ekranu, zamazałem zbędne teksty na chacie :)
1. Nick w grze: Abyssuss 2. Nick oskarżonego: SuperOwcaPL 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 10/03/2016 5. Dowody: Kliknij w napis, by...
Odchodzisz przez skargę? Bez przesady :D
Masz na myśli, że po weryfikacji konta na EnderLock znowu jesteś proszony o weryfikację przy logowaniu się na serwer CraftApple? Odpowiedź:...
Witam! Mam mianowity problem, chciałem od dzisiaj kontynuować moją przygodę na serwerze survival, aczkolwiek tu jakaś weryfikacja konta...
Znajomy z pracy Alicja
Odpowiadając na Twoje dwa zadane pytania: 1. Co Cie zachęciło do powrotu? Odpowiedź: Jedynym argumentem na odpowiedź tego pytania jest...
Witam wszystkich tu zgromadzonych! A więc jak wiadomo grono osób mogło się dowiedzieć o moim odejściu tj. Abyssuss'a, między mną, a paroma...