Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: _Witek_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Jewgen 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: 03.04.2016 5....
Hmm po tym wszystkim co zdarzyło się potem zmieniam zdanie jestem na Tak
Nie mogę udzielić wam tych informacji ale dużo.
Podanie nieczytelne ty nie masz na pewno 27 lat głupi nie jestem. Lipiec 2015 to nie za długo nie za krótko ale potem napisałeś: Miło, że...
Jak będzie gotowe to otrzymacie info
Wyniki konkursu który zapodałem wcześniej 1 miejsce otrzymuje CharmingFlame 2 miejsce otrzymuje mati1x1 3 miejsce otrzymuje adeluna7
Jestem na Neutral ponieważ są plusy i są minusy wole się nie wypowiadać. Ps:Nie odpowiadaj na każdą odpowiedź bo pomyślą, że zależy ci bardziej...
Hmm nie chce się za dużo wypowiadać. Jedyne dłuższe unoszenie się w powietrzu po za creative to lag na lobby. Po za tym widać na filmiku jak na...
Nowa wersja
Hmm zdanie moje... Po wszystkim co dla serwera zrobiłeś na razie będę na tak! i to na duże
@adeluna Oceniam wszystkie punkty. A zgłaszanie się masz napisane w jaki sposób przez serwer. A jeszcze jedno osobiście odradzam zdradzania...
Pytania W odpowiedzi!
Witam tu _Witek_ Mam dla was przyjemny konkurs. Konkurs odbędzie się na creative, chętni budują budowle u siebie na działce i zgłaszają mi...
Ok dzięki naprawdę służysz pomocą Gabi!
1. Nick w grze: _Witek_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Czester123 DominikGames Tomek456 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4....
Hmm nie wiem czy za to banują ale zostanie wzięte pod uwagę.
Więc czas na mnie... Plusy+ -wiek -długo grasz na c/a - długo grasz w mc - nie byłeś karany - długo grasz w w soboty - pełniłeś podobną funkcję...
1. Nick w grze: _Witek_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: adikosa 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data: 23.03.2016...
Chciałbym zaproponować aby do rekrutacji na pomocnika dodać poniższe punkty: -Co już zrobiłeś dla naszego serwera? -Czy posiadasz teamspeak3 ?...
Więc czas na mnie ... Cytat: Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple, zaczyna się właśnie drugi tydzień mojej przygody z...