Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Witam, chciałbym wrócić do dawnego nicku, którym używałem na początku mojej gry w minecraft, nick brzmi Infinity_. Oczywiście chciałbym uniknąć...
1. Nick w grze: Impulsek 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: N9q 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 28.08.2014...
1.Nick z gry: Impulsek 2.Data otrzymania bana:28.08.2014 3.Screenshot z informacją o banie: Zdjecia nie mam ;/ 4.Sytuacja oraz powód...
Infiniter, prosilbym Cie abys przeniosl Svip z konta xW0LFx, na moje konto Impulsek. Kupiłem konto za 2 stacki koxow, bylym wlascicielem byl...
Mam do was pytanie, chce nagrać killaure, ale potrzebuje programu do tego, tyko prosiłbym nie pisać o Bandicami i Hypercam 2, z gory dziekuje :)...
Zakupię wyposażenie diamentowe, moja walutą są tylko i wyłącznie koxy, cena do uzgodnienia na serwerze. ./msg impulsek [hr] Wyposażenie zostało...
Dokładny nick w grze:Impulsek Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Obecnie pod koniec wakacji 7h -8h dziennie, ale co do roku szkolnego nie mam...