Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: Gabi48 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: WielgusTOziomal 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:...
Podanie dosyć przyzwoite, widać, że nie było pisane "na szybko", co świadczy o Twoim podejściu. Ale przyznam, że treściowo mogło być lepsze....
RE: skarga mod lucky.. Skargi bez wzoru nie będą rozpatrywane. Musisz zastosować odpowiedni temat wątku: "[Skarga] nick" i napisać skargę...
1. Nick w grze: Gabi48 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: minister454 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 19.04.2016...
Okej, teraz przeszedł czas na moją wypowiedź... Podanie jest nawet OK, ale lekko ubogie, zupełnie mnie nie przekonuję. Parę błędów, warto zwrócić...
Nie no... Nie żartuj... Sama nie wiem czy mam wierzyć, bo raz już pisałeś pożegnanie i jakoś nie odszedłeś... Ale to dobrze. Mam nadzieję, że...
Każdy po jakimś czasie wyrabia sobie o jakiejś osobie zdanie, ja również wyrobiłam sobie zdania o Tobie. Ale może zacznę tradycyjnie od oceny...
LukDub, reklamy były zgłaszane, nawet przeze mnie, np. [Skarga] Abyun. Gracze, którzy reklamowali zostali zbanowani.
Potwierdzam, jestem moderatorem na wyżej wymienionym serwerze. Ale nigdy nie dopuściłam się reklamy, ani nic w tym stylu. Wręcz przeciwne-...
Naprawdę ładna praca :)
Przede wszystkim zwróć uwagę na prefix, czyli temat wątku, który wpisujesz. Powinno być: Podanie nikiBAW. Patrząc na sam wygląd podania można...
Tak, nabrałam się i nie rób już więcej takich żartów, ok? :D Czekamy ;)
Fałsz :D Czy słucham reggae?
Pizze <3 Jaką piosenkę lubisz najbardziej?
Nie ma sensu pisania wciąż tego samego. Oceniłam poprzednie podanie i nadal mam to samo zdanie. Jestem na TAK.
Jeżeli piszesz skargę, to dodawaj całego ss. Poza tym wystarczy zamazać 3/4 literki, a nie cały adres. Dodaję dowód:...
Strzelam- fałsz A czy ja jestem blondynką?
Zacznijmy od tego- Twojego nicku zupełnie nie kojarzę, choć przeważnie przebywam na serwerze survival. Na tym moja wypowiedź mogłaby się...
A ja myślałam, że w takich sprawach się nie żartuje... Jaka ja naiwna :D
Taki okrągły Jaki serial najbardziej lubisz?