Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
MychaTy Ja ci wierzę, ale zawsze znajdzie się mucha, która przyczepi się do byle jakiego g....
Infi dokładnie chodzi o to, że DejVoo prawdopodobnie ma multikonto o nazwie MychaTy, oraz wymysły graczy, niewiem czy prawdziwe, że mają nawet te...
Creepez Nowa Nadzieja XD Jestem twoją nadzieją, na zdobycie inteligencji, ale czy pójdziesz moją drogą padawnie ?
O koxu wrócił, ciekawe czy ten komentarz też usunie :P
Nowa fala wymiocin, tym razem dla Albercika :3 Jak słodko, chyba rzygnę na to tęczą :D====
Mod Kox999, Jupikajej !
Kox, gdyby głupota była karalna, dostał byś dożywocie :P
Kox na te twoje "rzygi" aż nie chce mi się patrzeć, odejdź od komputera, wypij ziołową herbatkę i idź spać, zamiast wymyślać jakieś skargi z byle...
you banned
RE: SS z serwera :D http://zapodaj.net/d56ae9efb0cf5.png.html
Mi tam pasuje, że modom czy pomocnikom nie pasuje to ich problem :P
Jestem na tak, lepsze wyjście :D
I to jest twój pierwszy dobry pomysł ! :D
GirlGamers sama jestes przycięta :P
1. Nick w grze: Creepez 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: theJakub 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 14.03.2015...
Surowcowa miała służyć do zdobywania rud, drzewa, itd, jednak obecnie stała się Areną PvP. Te dziury, mury, itd. wybudowywane przez Frixów...
Najgorzej bo na surowcowej zaczeli nową modę, kopią doły aż do bedrocka, następnie łapkami próbuja zepchac w dół. Albo siatki na surce, wpadniesz...
No teraz opisałem jaki serwer i mapa :P
Chciałbym zaproponować większy teren od spawnu, gdzie nie można budować, gracze robią dziury, rowy, jakieś mury, itd co przeszkadza. Potrzeba by...
Za złotem, zdecydowanie nie, ale ten pasek to dobry pomysł :D