Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
No i znów ja... stwierdzam następująco... każdy popełnia błędy... czasem mniejsze czasem większe. Ale po co od razu skreślać daną osobę na całe...
Obiecałem swoje zdjęcie :-)
No cóż... chyba nikomu się nie spodobało :-( Ale i tak napisze coś :-) Pochwały moją dumą. Krytyka moją siłą. "Nawet najtwardsza skała...
Lubię ;-) Lubisz żołnierzy wyklętch?
Lubię :-) Lubisz zwierzęta?
Hot hot hot :-) najlepszy na imprezy :3 Dwikozy (jabol)
Trafiłeś ;-) odbieram bo pewnie kbk AKMS (potocznie kałach) przyjechał :-) Dzwoni pani do towarzystwa.
Żart: Twoja kobieta zaszła w ciążę... jaki wyrok? Dożywocie w zawieszeniu na 9 miesięcy :-) Ale tak to odbieram ;-) Dzwoni Jarek Kozidrak...
Wiesz co... nie wiem jakie są wasze relacje... ale życie w mundurze nauczyło mnie tego by nie ważne jak mnie karcił przełożony, czy instruktor jak...
Odbieram ^^ Dzwoni prokuratura
Needenson... ja do Ciebie nie mam nic... ale w tym miejscu dam Ci przyjacielską radę... Trzymaj czasami nerwy na wodzy. Moim zdaniem dajesz się...
Mam wgrany do singla... nie używany na serwerze prócz podświetlenia... gram wyłącznie na cv póki nie kupię lepszego laptopa... mam nadzieje że nie...
Jeśli idę grać na miasto to tak :-) jeśli jadę gdzieś na stopa też :-) ale jeśli w sobotę lub niedziele co 2 tyg do szkoły to nie :-P Lubisz...
Tak :-) dokładnie z karabinów wyborowych ;-) Lubicie czytać książki?
1. Nick w grze: shoga 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: LuckyPlayGamesPL 3. Serwer: creative 4. Przybliżona data: 23.04.2015r godzina 20:40 5....
Hmmm... mogło by to dziwne zabrzmieć ze strony faceta ale powiem że infi to spoko człowiek, który wie co robi ;-) krzyss06
Nie... bo Kocham :-* <3 Lubisz Chipsy paprykowe?
Kocham <3 nagrywam właśnie swoje piosenki ;-) moje kochane utwory :-) Lubisz bardów? (Muzyków ulicznych)
Ja lubię każdego ;-) Lubisz akrobatów?
Kurcze... adsone będzie zła na mnie :-/ ale... H... Jesteś fajna ;-) A taki mały ja :-)