Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
pat277 ale screenów forum to chyba nie dotyczy
Nic nikt nie napisał co potencjalnie można byłoby uznać za obrazę, a ty wyleciałeś z przeklinaniem (Nigdzie nie pisze, że mam dawać upomnienia...
Prośba o unbana numer 1001, najlepiej przenieść to do kosza, ponieważ wątek nie na temat i w złym dziale
Każdy ban jest udokumentowany, plus mogę dorzucić swoje dowody które mam na komputerze (Jeszcze je chyba mam), ponieważ kiedyś cię obserwowałem
Czyżby gruszek wywalił z ekipy? :pp
Moim zdaniem określenie wszyscy składają skargi na reconnecta tu nie pasuje, ponieważ obie skargi notorycznie składa kox666 i Etter
Pewnie tak bo obraża w nim ciebie
Mychaty -> bana wystawił phantom_screw Ja nie dotykałem sprawy alberta :) Wyslałem nagranie aury do phantoma i on go zbanował potem kupił ub a ja...
Przepraszam gdzie jest ten ban bo na ban liscie go nie widze [hr] I widzę że znaleźli się obrońcy uciśnionych czytaj Alberta którzy będą wmawiać...
Zaznacz, że kox666 usunał z tego wątku wszystkie odopowiedzi w których obrażał moderatorów i używał wulgarnego słownictwa oraz wymyśla z jakimś...
W taryfikatorze kar nie jest to ujęte :) Kar - Degrad :D Proponuje dać degrada mi, phantomowi i patowi a mianowac Kox666 moderatorem :D
Przypominam, ze za owe wykroczenie które rzekomo popełniłem gracz któremu przeszkadzają moje wypowiedzi ma użyc /ignore ( Paragraf 3 punkt 3)
A po to wstawiam, żeby nakreślić kto mnie upomina :) Wytykasz mi każdy najmniejszy bład i od dzisiaj ja bede robił to samo tobie [hr] A i tamta...
kox666 co ty mi mowisz o regulaminie :) http://www.tinypic.pl/h7l5z11yb6gk http://files.tinypic.pl/i/00646/hdumchgyv8cw.png
Miło ze dokumentujesz każda wypowiedz, widać ze lubisz mnie nadwyraz niż inny -> proponuje wpisać /ignore reconnect i twój problem znika ^^
Wypowiedz wyzej mnie obraża! :)
Czy ja gdzieś napisałem, że to było skierowane do ciebie? + Skro tak bardzo mnie lubisz to ja od dzisiaj też w twoim wypadku bede stosował się...
Proponuje dać warna Patry12 i bana Fejm oraz zamknąć i przenieś to do archiwum
Też jestem na tak :)
Po przeczytaniu tego mózg mi wypłynął uchem, miałes już kilka banów tutaj i dlatego masz perma. Możesz pisać sobie prośbe o ub za prośba aż...