Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: Abyssuss Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej...
Witam! Piszę tą propozycję, która jest szczególnie związana z tym forum, mianowicie chodzi o dział: PORADNIKI Pytanie następujące jest...
Witajcie! Piszę ten poradnik, byście wy mieli łatwiej, a więc zaczynajmy! Obecnie okno, gdzie możemy zawrzeć swoją wypowiedź wygląda...
1. Nick w grze: Abyssuss 2. Nick oskarżonego: Davedevils69 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 26 grudzień 2015 5. Dowody:...
1. Nick w grze: Abyssuss 2. Nick oskarżonego: filip_ka 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 26 grudzień 2015 5. Dowody:...
1. Nick w grze: Abyssuss 2. Nick oskarżonego: Veezu 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 24/12/2015 5. Dowody:...
1. Nick w grze: Abyssuss 2. Nick oskarżonego: VampireG 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 19/12/2015 5. Dowody:...
1. Nick w grze: Abyssuss 2. Nick oskarżonego: mrkozaczek 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 17/12/2015 5. Dowody:...
[img] Witajcie! Jak widać na zrzucie ekranu Lady Feder dała pewną propozycję dot. przedmiotów na nową edycję, nie będę wyjaśniał jaka to...
1. Nick w grze: Abyssuss 2. Nick oskarżonego: arturox 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 16/12/2015 5. Dowody: Dowód w skardze...
[img] Witajcie! W związku z nadciągającymi świętami Bożego Narodzenia wpadłem na pomysł wraz z WildBitc nad zrobieniem większego eventu,...
Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: Abyssuss Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jedyny świat...
Witajcie! Jak temat mówi, pokazujemy w tym temacie swoje pulpity, a więc ja zacznę! :) [img] Tapeta została zmniejszona, by nie psuła widoku forum.
1. Nick w grze: Abyssuss 2. Nick oskarżonego: garagmel 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 07/12/2015 5. Dowody: https://imgur.com/a/Q3Eyq
1.Nick w grze: Abyssuss 2.Nick oskarżonego: dawid6807 3.Serwer: Survival 4.Przybliżona data: 6 grudzień 2015 5.Dowody:...
Witajcie! Temat ten powstał do przedstawienia mej osoby, a więc zaczynajmy: Na imię mi Mateusz, mam 20 lat i jestem Absolwentem Technikum...
1. Nick w grze: Abyssuss 2. Nick oskarżonego: 2Bubu2 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 17/11/2015 5. Dowody: Dowody ws. skargi na...
Imię: Na imię mi Mateusz Dokładny nick w grze: Abyssuss Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jedyny...