Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Dzień dobry, chciałbym przedstawić tutaj całkowitą listę moich propozycji oraz sugestii na ulepszenie naszego kochanego serwera, które opracowałem...
Witam, dzisiaj postanowiłem, że wrócę na serWer, i raczej nikogo to nie cieszy wiem ;/ Wczoraj napisałem, że jak dostanę sensowną odpowiedź, to...
Zanim zacznę, chcę przeprosić za porcje przekleństw w moim ostatnim temacie (który został usunięty). Pewien ,,kot'' na mnie naciskał abym napisał...
Proponuje dodanie trybu hardcore survival z gildiami oraz włączonym tnt, myślę że dla ludzi co lubią tego typu servery było by to fajne, a...
Witajcie, wczoraj byłem pewny że tu nie wrócę, ale ten czas nastał, powód: Gier mi zabrakło przechodzenie gothica po raz etny mnie już nie jara,...
Oficjalnie kończę swoją przygodę z minecraftem. Bo za niedługo idę do gimnazjum i nauki dużo będę miał, a to że w pewnym sensie jestem inny,...
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Marmo13 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: EhapyRZ 3. Serwer: (np. survival/creative) 4. Przybliżona data: 3 maja 2016...
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: geniusz2 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: xGaspar 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: Shadowhedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: KubalaaaV3 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Ma23sdf 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: 10...
Tym razem coś na poważnie, otóż: Propozycja polega na tym, aby gracz afkujący po 2/5 minutach zostawał wyrzucony z gry, odciążyło by to bardzo...
Proponuje dodać jakąś usługę dla vipów Bo Ostatnio jedyne co, to tylko Svipy dostają nowe fajne rzeczy, ja jako gracz Vip czuje się jakbym stał w...
Na Creative nowe potki z 1.9 działają będzie trzeba zablokować
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: doublelightsaber, Paco3 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4....
Jako iż server nie działa chciałbym zrobić grę na zabicie nudy a więc chodzi o to że na singlu na wersji 1.8/15w43c robić budowle które jakoś...
Dzisiaj pisałem trochę na chat'cie forum o banach i uznałem że poopowiadam o swoich banach i każdy będzie mógł opowiadać o swoich pod tym wątkiem...
1.Nick z gry: ShadowHedgehog 2.Data otrzymania bana: chyba 12.10.2015 jeśli mnie pamięć nie zawodzi 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:...
1. Nick w grze: ShadowHedgehog 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Posejdon 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: nie...