Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Takie usankcjonowanie sojuszy (poprze pełną akceptację i nietykalność) byłoby OK. Tylko co w sytuacji, kiedy jedna z osób wypowie sojusz, a druga...
Proponuję korzystać z formy per ty. D.
Popek co ty pierdzielisz? Jak kogoś raz uderzysz, a ta osoba się wyloguje (np. alt+f4) to słychać piorun i nick osoby zmienia się na UciekinierX...
Mogą. Musisz niestety zmienić domek albo się dogadać. D.
Taka moja uwaga! Admini proszeni są o nie zamykanie wątków przed czasem. Chciałem o coś zapytać, ale Bobikowski zamknął szybko temat i dupa. Muszę...
Byłbym za zlikwidowaniem ekspiarki na spawn. D.
Wystarczy stworzyć slownik, dodać kilka słów np: ic tesz stond. Kiedy system wykryje to słowo, wyswietli komunikat w stylu "Ten serwer jest...
Zdecydowanie na TAK. D.
Nie bierzcie bo mam tam sethoma. D.
Bzdura. Na nie.
Co to internet 3MB? Tak jakbyś pisał, że masz 3 litry cukru... Łącze możesz mieć 3mbit/s co daje jakieś 0,4 MB/s D.
Ja też się ciągle do was tepam. Pewnie mrowkaa mi to umożliwia ;) Proponuje wam dzieciaczki ogarnąć się bo puszczę tutaj ss z tego co mi pisał...
Mam taki pomysł, żeby admin przygotował jakąś strefę (teren) do walk pvp (celem turnieju - strefa nowa, bliżej nieznana nikomu). Ta strefa byłaby...
Będąc normalnym użytkowaniem też możesz ustawić sobie u niego sethoma. Ja nigdy nie zapraszam nikogo do swojego domu (tak jak w normalnym życiu)....
Ręczna segregatorka ;p
DarkMash: staŻysta! D.
Proszę o wyjaśnienie co to są gildie. Gram w mc dopiero miesiąc, ale często się spotykam z takim określeniem. (Oczywiście czaję, że gildia to...
Usuń konto ;S
Chyba? Średnio zadowalająca odpowiedź. Proszę o konkretne dane bo mam działkę przy spawnie i jak tak ma wyglądać temat to wolę zabrać zabawki.