Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Pat277 Sorka ze ci to mowie ale jestes jakis dziwny nikt cie i tak nie lubi pod wczesniejszym moim podanie na tak a teraz na nie
Popek713 Mozna Jasniej ? [hr] Viran123 Nie jestem Realmadryt07 kto to wogole?
Dokładny nick w grze: Ediksoo Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić serwerowi od 4-6h dziennie w zależności od mojego czasu wolnego...
Na Evencie bedzie PVP ??? to znaczy ze wszystkie itki starcimy i nie bedzie nic i wszytko bedziemy musieli zbierac od nowa takjakby nowe konto i...
Na N-I-E Jestes chamski oraz bluznisz czesto
Bleo NIE PRAWDA [hr] DejVoo ja poprawialem błędy ale sie chyba nie zaktaulizowały
Jestem na bardzo duze T-A-K udzielasz sie na forum czesto wchodzi,widze na jak czesto pytasz czy ktos potrzebuje pomocy.A co do podania to bardzo...
Jak innh adres??? Ja teraz pisze z tableta ona pisala albo laptopa albo kompa srawdz ip jescze raz
Popek713 to niestety tak prawda... nie przyznaje sie do niej ale teraz musialem
Wypadł co chomik ~~wrzucam monete~~
JESTEM NA NIE!!! UWAGA TO JEST MOJA SIOSTRA MA NA IMIE OLIWIA BARDZO CHCE BYC CHLOPAKIEM W MINECRAFTA GRA Z 2 MIESIACE JEJ 1 SERWER TO CRAFTAPPLE...
Oki ,dzięki wszytki za złe jak i dobre komentarze na przyszłośc poprawie i dam podanie za miesiac
Gram długo, grałem na innych nickach ,moze mnie nie widzisz bo ja gram na seablock :) P.S NA DOLE SPAMIŁO BO COS BUŹKI NIE WYSZŁY :)...
Przykro mi ,ale jestem na N-I-E, Poniewaz na Survival jest juz wystarczająca ilość pomocników Pozdrawiam Ediksoo
Dokładny nick w grze: Ediksoo Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić serwerowi od 4-6h dziennie w zależności od mojego czasu...