Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: Phantom 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: SadBoy7331 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 16 8 2015 5....
Cześć! Po długim dość okresie gry na Craftapple.pl znudził mi się nie tyle co sam serwer, tylko cały Minecraft. Z tej okazji chciałbym...
Jestem zmuszony zgłosić awarię komputera. System siadł, najpewniej nie obędzie się bez formatowania. Nie będzie mnie najpóźniej do dnia...
Witam.. Od czasu wprowadzenia obowiązkowego serwerowego texturepacka jak wchodze na lobby mam niesamowite lagi, wyrzuca mnie za limit czasu...
Witam. Proponuję, żeby usunąć "parkour" na mapie surowcowej, ponieważ jest on nieskończony i stanowi doskonałą ucieczkę podczas PVP itp....
1. Nick w grze: Phantom_Screw 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ZiomekRPK 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze: Phantom_Screw 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Krol_Julian_XD 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 27...
1. Nick w grze: Phantom_Screw 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Pan_Kozyra 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:...
Dokładny nick w grze: Phantom_Screw Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4-5 godzin w tygodniu, sobota i niedziela 8 Ile masz lat: 15 Na jakim...
1. Phantom_Screw 2. goodmangirl 3. survival 4. 10 10 2014 5. link AutoDisconnect pod koniec filmu :)
1. Nick w grze: Phantom_Screw 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: MrDark 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 10 10...
1. Nick w grze: Phantom_Screw 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: guirhfosrho oraz tiketlion 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4....
1. Nick w grze: Phantom_Screw 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: piotr2221 3. Serwer: (np. survival/creative) lobby 4. Przybliżona data:...
Dokładny nick w grze: Phantom_Screw Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: w tygodniu 3-4 a w weekend dużo więcej ^^ Ile masz lat: 15 Jak długo...