Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Dziś (06.02.2016r.) o godzinie 19.00 odbędzie się spotkanie ekipy. Obecność obowiązkowa. [img]
akceptuję Edit. Próba oszustwa administracji. Odrzucone.
Obowiązkowy prefiks w Tytule tematu: [UB] nick gracza Prośbę należy napisać według poniższego wzoru: Nick z gry Data otrzymania...
Skargi nie będą rozpatrywane bez wzoru. Nick w grze Nick oskarżonego/oskarżonych Serwer: (np. survival/creative) Przybliżona data Dowody...
Podeślij mi na priv surowy screen (bez edycji)
Chcesz się dostać na nasz serwer TS3, ale w godzinach szczytu nie ma miejsca? Teraz Ty możesz to zmienić :) Wystarczy tyko że wpłacisz parę...
Akceptuje
naprawione
akceptuje
Odbanowałam.
Hmmm myślę że tu chodziło od 9-ciu i od 7-dmiu w sensie że jak miała 9 to zaczęła grać na multiplayer a jak miała 7 to zaczęła na single Player....
Ej stop kurcze nie widziałam ze ta skarga nie została usunięta, three proszę Cię o odbanowanie tego gracza gdyż to byłam ja a nie gracz.
[img] Plan zebrania: ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ 1. Ocena Pomocników, plusy i minusy w strefie Ekipy TS,...
Pomocnik pat277 data przyjęcia: 07.01.2016 Pomocnik Nienormalek data przyjęcia: 08.01.2016 Technik Kruku data przyjęcia: 08.01.2016...
Akceptuję.
@Edit 23.01.2015r. Godzina 20:00
[img] ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ Administratorzy...
24-01-2016r. (niedziela) o godzine 19:00 odbędzie się zebranie Ekipy Teamspeak. Obecność obowiązkowa!