Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Kto za STFU wyrzuca?
Jaki masz launcher?
2 miesiące to za mało o ostatnio jakiś S coś tam został przyjęty chociaż grał 1 dzień :] Na nnie
Bez sensu, totalnej inwigilacji nam tu nie trzeba.
Pomocnik nie ma komendy mute, na nie.
Ja również małe tak. Majka, bo ty siedzisz na sv a on na creative :) Pomaga i upomina za floody i spam. Lecz drobna sugestia: upominaj graczy za...
Ostatnio dostał już muta. Widzę że nie pomogło. Zajmę się nin ^^
1. Nick w grze: Phantom_Screw 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ZiomekRPK 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:...
Viran komentarz znikąd. Gdzie masz błędy? On pełniŁ funkcję admina, nie pełni.
Uuu coś czuję że będę tam dłużej przesiadywał. Kilka razy dostanie kicka, muta to sie uspokoi :D
Co? Ze co?
Dobra zamknij ktoś ten temat bo zaczną siać panikę jak mówi reco
Wiosną
Jak juz pat napisał, administarcja nie odzyskuje/zmienia haseł do kont.
Nie na działkę.. Chodzi mi o to, żeby gracz wpisując /dzien otrzymywal ten dzien, ale zeby na serwerze była np. noc.
Three nie edytuj tego bo staje sie nieważne.
Nie lepiej żeby te komendy działały dla danego gracza który wpisuje? Wtedy całe halo z tym związane byłoby niepotrzebne.
Za TO zachowanie na nie. I jeszcze pytanie do bizona na serwie, uwaga cytuje "ile kosztuje pomocnik i na ile jest? "
Jako ze svip i vip są umieszczone w SMS shopie - komunikat ten jest jak najbardziej prawdziwy.
Kto się kłóci? To jest pojedynek jednostronny. Bleo, sam zaczynasz pluć do mnie ze wyraziłem swoją opinię, później każesz mi się odwalic....