Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Nick w grze: Gallus Nick oskarżonego/oskarżonych: Happy_Diamond_PL i DymeK990 Przybliżona data: 04.06.2016 godzina 19:45 Dowody: ss nizej :p...
Witam, lepiej nie chandlowac itp z graczem Wiktoria2001 to oszust macie ss [attachment=892]
Dzieki
Witam! Mam nawet ciekawą poropozycje na serwer survival dotyczy ona shelkerów (niw wiem jak sie pisze :3) że będą w nas waliły tymi kulkami (my...
Witam! Powinna sie usunac dzialka gracza qcris :)
Witam! Otóż chciałbym aby do trybu survival było dodane więcej /sethome, ponieważ są 4 działki a /sethome tylko 2. Pozdrawiam Gallus
Bedzie tez twoja glowa? ;D
Jak zepsules ta glowe kolo mnie...
Witam! Chcailbym oby do sklepu internetowego CraftApple byly bloki do nowego endu bede jako dekoracja (Plik załącznika jest za duży. Maksymalny...
Nick w grze: Gallus 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: kaktus123 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:20.05.2016 5....
Jeszcze zdjecia [attachment=880] [attachment=880] [attachment=882] [attachment=883] Najbardziej chce AC za ten magazyn...
Witam! Mam do Sprzedania bardzo pojemny magazyn przyjmuje ac! (cena 15k obiecuje nie oszukac) :* [attachment=877] [attachment=877] [attachment=877]
flejtuchy z niemiec ktorzy...
Z okazjii ze enchant ,,Naprawa'' jest rzadki moze byscie dali do sklepu ta ksiazke? Propozycja dotyczy survivalu...
To jak? [hr] Juz nie potrzebuje bo zabili Dymacz'a i wziolem ity mial 48 koxow :p
Rotmisz/Ahmed kupie szybko odpisujcie bo nie mam czasu!
Kupie koxy jesli ktos ma to pisze tu lub w minecrafcie
Tylko ze ja nie mam svip'a i wiekszasc graczy tez nie ma moze dacie ta tabbliczke?
Ale niekiedy pisze ,,Zbyt Drogo''
Witam! Chcialbym zeby obok sklepu znalazla sie tabliczka ktora naprawia ity cena naprawy np. 2K :-)