Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Nie zamazałeś wszystkiego
Dzisiejszy dzień itd. bo skończyłem pisać książkę x)
Nie no, forum dyskusyjne służy do dyskutowania na temat nadany przez autora. Złodzieje są to fakt. Mi jednak nie zdarzyła się sytuacja bym...
To oznacza že taka nowość może zabużyć stabilność już istniejącej struktury. A przybyło nam kilka nowych pluginów. Ja nie będę na ten temat...
[IMG] Błąd miało już kilku użytkowników. Oto rozwiązanie: Bez optifine - zmień jakość grafiki na "Dokładna" Z optifine - ustaw jakość...
Prawilnie. Postarałeś się, reputka się należy.
Wypadałoby w takim razie dodać argumenty (instrukcje) jakich trzeba użyć w ustawieniach lunchera. Należy w luncherze (przed wejściem do gry)...
1.10.2 jest bardziej stabilne. Przynajmniej tak słyszałem, że ludzie jak mają problemy na 1.10 to znikają one na wersji 1.10.2 Możesz też...
JW Nie sądzę by było nam to potrzebne, w końcu nie po to idziemy cały czas na przód by się teraz cofać. 1.7-1.8 ma niewiele wspólnego z...
Chodzi o zadanie z potworami "zabij coś tam, coś tam. Jeśli to o to chodzi to nie szukaj pajęczyny, a NICI z pająka :]
SkyBlock hmm... tak z tego co wiem niewielu członków ekipy tam bywa. Przyda się ktoś kto by tam wpadał. Ps. Pamiętaj o cierpliwości.
A jeśli osoba, której chcesz coś przekazać jest w danej chwili nieaktywna zawsze możesz skorzystać z komendy /mail send <nick> <treść>
:/ ... Co napisać? Co, no co? Kontak mieliśmy, ale raczej taki troche... hmm... zbyt mały bym mógł o tobie powiedzieć coś więcej. Jedyne co...
Automatycznie usuwane działki po 30 dniach nieobecności
Dzisiejszy dzień -"- bo jutro piąteczeeek :D
Dzisiejszy dzień jest dobrym dniem, bo to ostatni dzień bez nauki.
Zrozumiał, nauczył się. Tego bym się nie czepiał. Często widzę że ktoś ci mówi "nie baw się w pomocnika". Widać że robisz to co pomocnik (byłem...
Podbijam by akcja nie znikła w dziale. Szczytny cel środki zostały przeznaczone jak tylko się dało.
Dzisiejszy dzień jest dobrym dniem, bo na moim kompie działa Saits Row IV :D
I znów wracamy do tematu będnego wyświetlania forum na komókach. O ile już otrzymałem odpowiedź, że sygnatury na nowym forum powinny być skalowane...