Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Kreatywność jest to proces umysłowy pociągający za sobą powstawanie nowych idei, koncepcji. Myślenie kreatywne, to myślenie prowadzące do...
Proszę Cię, nie mieszaj w to JohnRambo, bo twoja sprawa i jego sprawa związana z banem to dwa inne światy. On nie ukrywał tego, że posiadał...
Napisz podanie za miesiąc, ze względu na to, iż miałeś przerwę przez co nie było Cię nie serwerze i nie miałeś jak pomagać. Podania nie musisz...
Wybacz, ale w tym wieku każdy nastolatek zna zasady interpunkcji, ortografii, a także umie składać logiczne zdania. Twoje podanie nadaje się do...
Szkoda, że odchodzisz, aczkolwiek wyjdzie Ci to na dobre. Staraj się dojść do swego celu, wytrwać w postanowieniach i spełniać marzenia. Miło...
Crthatha wylogował się dwa razy, jak jesteście na niewidkach to nie myślcie że nie dostaniecie banów, na wasze nieszczęście byłam przy tej...
A ja tak dla jasności powiem tylko tyle. ThreeEyedMaster pisząc informacje o "Wylogowaniach się podczas walki" nie wspomniał nic o odczekiwaniu...
Usunąłeś podanie i napisałeś drugie. Wątek do zamknięcia.
Treść podania jest napisana bardzo chaotycznie. Piszesz w nim, że jesteś bardzo uczciwy i uwielbiasz pomagać, jednakże twojej pomocy nie widać....
Po za tym. Przed każdą areną jest napisane o tym, że jeżeli gracz wyloguje się podczas walki dostaje bana. Jest to napisane na trybie...
MakkimPro Zadzwoń na Policje i zgłoś im, że Rotek ma nielegalne modyfikacje.
No patrz! Nie zauważyłem. Ale za mnie gapcia.
Wiesz co, pomyślę. Jak na razie mam przerwę do nowej edycji. UWAGA! Pieski Makkima mają już orgazm pewnie bo Thunderek nie gra :`D :D
1:21 -> igusb123 zostaje podpalony [stoi w miejscu mimo, że dostał mieczem] 1:27 -> igusb123 CZARY MARY i go nie ma. Przypadek?
Dla ułatwienia sprawy powiem tylko, że jest to multikonto gracza SMAV :] [hr] A i tak przy okazji. Nie to nie jest AntiKnockBack. To tylko...
Witam, Jak wiemy "ct" gdy chodził plugin trwało 35 sekundy czy tam ile. I teraz pytanie. Skoro nie działa, a gracze chcą się tepać np do...
1. Nick w grze: Seqon 2. Nick oskarżonego: SnowSGirlFun 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 18 sierpnia 2016 roku. 5. Opis wykroczenia:...
Za wszystkie docinki w moją osobę, oszczerstwa i wyzwiska powiem tylko słodkie SPIERDALAJ.
Ostatnia moja oferta. 30.00