Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Ja to napisałem dla tego ze nikt nie che powiedzieć kiedy będzie koniec tej przerwy a wy się już sracie spoko loko ludzie ja to napisałem do tych...
Na co mi nabijać posty tak tylko robią dzieci chyba żeby się ucieszyć ja po prostu dawno nie grałem i chciałem pograć z kumplem puki mam wolny czas.
Ale mi się chce!!!!
1. Nick w grze: Fiolass 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Craftapple.pl 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 25.11.2017r. Godz. 19:57 5. Opis...
ja tego nie pisałem publicznie tylko na /msg wiec tego nikt nie widział a chciałem z nim po prostu pogadać a nie reklamować
1. Nick w grze:Fiolass 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Ladavi 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 30-04-2017 12:15 5....
Wczoraj o której ???
Kapiwegiel ty masz coś chyba z oczami czy ja coś napisałem że serwer jest do bani mi się serwer bardzo podoba jak się tobie nie podoba to już...
A zwłaszcza naszą kochaną i pomocną ADMINISTRACJE :*<kocham> [hr] Dzienna wielka x)
Nie moja wina że ja wszystkich love <kocham><3
Gram już 2 tygodnie i jeszcze nie widziałem eventu od graczy. POZDRAWIAM!!! Kochany Fiolasek <kocham>
Chciałbym zapytać kiedy będzie jakiś EVENT ze strony serwera?????
Wielkie Dzięki za pomoc jesteście NAJLEPSI!!!
Podanie: średnie Karany: minus Brak aktywności ciągle cię widzę na arenie. Nie widzę żebyś komuś pomagał. Utrudniasz innym grę. Moja...
I co z tym doładowaniem ???
tak przepisałem kod i nic
Doładowałem konto przez sms 18-04-2017 18:00 pobrało mi pieniądze z telefonu a skarbonka się nie doładowała proszę o pomoc!!! Z góry dzięki!!
DOLADOWALEM KONTO PRZEZ SMS ZA (9,84 Z VATEM) I POMYLILEM SIE W TRESCI PIENIADZE MI POBRALO A NA SKARBONCE PIENIEDZY NIE MAM Z GORY DZIEKOJE I...
lucklucky10 To dlatego ze mój młodszy brat zna hasło ale dzisiaj zmieniłem więc przepraszam wszystkich których on uraził.
Nie udzielam postów ponieważ dopiero dzisiaj założyłem konto. [hr] To dlatego ze mój młodszy brat zna hasło ale dzisiaj zmieniłem więc przepraszam...