Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
[img] Biuro sprzedaży mieszkań by HeroikPL Witam, Mam do sprzedania domek. Zbudowany jest z utwardzonej gliny, kamiennych cegieł i...
[img] Biuro sprzedaży mieszkań by HeroikPL Witam, Mam do sprzedania domek. Zbudowany jest w większości z utwardzonej gliny i śniegu. Z okien...
Cześć, Szukam osoby która pomogłaby mi w sklejeniu modów konkretnie 3. Męczę się z tym już od tygodnia i nie udało mi się razem złożyć(Może bo...
Hejka :D W mojej szkole jest teraz głosowanie na prace trymestralne :D I chciałbym prosić Was o pomoc. Daję link:...
Czy naprawdę potrzebny jest ten limit działek ??? Czemu ma on służyć ???? A jak coś no to zwiększyć go trochę tak no eh dwukrotnie ????
Wiem ,że było napisane w komunikacie o nowej edycji ,że nie można przenosić itemów itd. Ale pieniądze bardzo by się przydały na początek.(nie...
Witam wszystkich bardzo serdecznie :D Wpadłem na pomysł, myślę, że dobry :D Mam nadzieję, że oglądaliście kiedyś wojny magazynowe itd ???...
Witam, Mam do sprzedania dom. Cena do ustalenia bo nigdy nie sprzedawałem swoich "wyrobów" i nie wiem ile mogę dostać :P Tu fotki: [img]...
Witam, moja propozycja jest następująca. Dotyczy to servera survival. Chciałbym aby w sklepie zostały dodane 3 bloki: andezyt, granit i dioryt. Są...
Witam, moja propozycja jest następująca. Chciałbym aby w sklepie zostały dodane 3 bloki: andezyt, granit i dioryt. Są to bloki często wykopywane...
Właściwie to kolęda świąteczna dla serwera ode mnie :D Związane jest z ostatnimi "kłopotami" z eventami. Do kolędy "Dzisiaj w Betlejem" :D...
Witam :D Mój pomysł dotyczy mapy surowcowej. Chodzi tu dokładnie o przycisk losowego teleportu. Sądzę że jest on potrzebny gdyż nie każdemu chce...
Dokładny nick w grze: HeroikPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Czas, jaki będę mógł poświęcić serwerowi będzie zależał od ilości obowiązków...
Więc :-D Ja zaproponowałbym dodanie mini gier do serwera. Każdemu może się trochę ponudzić i mini gry byłyby chwilką przerwy w grze. Można dać...
Dokładny nick w grze: HeroikPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Dziennie poświęcam serwerowi ok 3-5 godzin. Zawsze gdy mam czas wejdę i...