Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Mój nick w grze: 27MKBA nick oskarżonego: snail Serwer: OCV Opis wykroczenia: Netykieta/wyzywanie Dowody
Jestem 27MKBA i jeden goścu mnie przezwał więc zrobiłem screena a oto dowody[ATTACH]
Gracz eveami/eavemi dokładnie nicku niepamietam, blokuje w portalu poczym nieda sie z niego wyjść ani wpisać zadnej komend/ nic na chaciedokladny...
Hej to ja 27MKBA, jeżeli craftapple by dodało wersje 1.13.1 było by to dobre dla nowych graczy oraz i dla starych którzy chcą pograć na 1.13.1 ale...
Hej, to ja 27MKBA czy jak tam wolicie, zapomniałem hasło do kona 27NGTM prosze o pomoc lub administracji zresetowaniu mojego hasła
Bardzo fajnie było gdyby możnało by zbierać pieniądze na craft apple na OCV by możnało zrobić sklepy z różnymi specjalnymi itemami itd....
Witam wszystkich bym chciał aby administracja dodała walute na tylko open creative oraz pojazdy, było by to bardzo przyjemne dla graczy. Także...
Imie: Kuba Nick w mc: 27MKBA Dziennie gram rzadko najczesciej w weekendy 08.04.2008 W mc zaczołem grać chyba w 2013 roku i zaczołem grać od wersji...