Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Nie mam tej wersji
Tak, wybrałam dobrą wersję (1.10-pre2)
Inevaro, jak ja z winy ViceAdmina nie mam części itów na SB, wiedźma mnie zabiła, a wtedy ThreeEyedMaster wziął moje ity, w tym pistona, kupiłam...
Od ostatniej aktualizacji (1.10) nie mogę wejść na serwer, jest napisane "Outdated Client!", mimo, że jestem na wersji MC 1.10.2, czy da się jakoś...
3 klasa, nie dzieci w moim wieku nie są takie mądre, niektórzy w mojej klasie ledwo potrafią czytać, ja czytam odkąd mam ok. 6 lat :) PS. Fajna...
Dziękuję za miłą odpowiedź :)
Nie chodzi mi takie banowanie graczy komenda: /mute :NickGracza: :Czas: Tak, cały dzień A poza tym pomagam graczom na co dzień np. gdy...
Imię:Oliwia Dokładny nick w grze: MineSwiatPLblog Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok.2 godz. na...
Jestem na TAK: Ładne podanie Często widzę Cię na forum Na Nie: Podanie jest mało czytelne, do niczego innego się nie przyczepiam...
Creatvie, pozdrów Ekipę Craftapple :)
Na craftapple nie ma Seablock. Można by go dodać, serwer byłby wtedy ciekawszy
[/font][font=Times New Roman] Serdecznie zapraszam na odwiedzanie i ocenianie mojej działki. Są na niej min. Dwa domy (jeden nie jest...
Myślałam, że jest graniczenie wiekowe, ale i tak mam cię gdzieś, nie widziałam, żebyś napisał pozytywny post. Dowidzenia, nie komentuj moich postów.
Imię: Oliwia Najwięcej czasu spędzam na trybie Creative Nick: OliwiakPL Data rozpoczęcia gry i wersja: 2014r. Pocket Edition Aktualna...
Imię: Oliwia Dokładny nick: OliwiakPL Ile czasu dziennie przebywasz w grze raz na których serwerach najchętniej: Mniej więcej cały dzień na...
Też mam taki problem... Nie wiem, czy ta komenda wróci, ale narazie gram Stevem. :'( #BrakKomendy