Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
NIE bo się bawisz w hejter'a.
RE: Skarga na PingwinPlayGameS Taka jest prawda :)
1. Nick w grze:teenkarol 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:mikulles 3. Serwer: (np. survival/creative):survival 4. Przybliżona data:2014-07-10...
1. Nick w grze:teenkarol 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:PingwinPlayGameS , Siarcz3k 3. Serwer: (np. survival/creative):survival 4. Przybliżona...
1. Nick w grze:teenkarol 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:FeBoZ 3. Serwer: (np. survival/creative):survival 4. Przybliżona data:2014-07-10 godz....
Adam ty liczyć nie umiesz. 2 klasa gimnazjum to 15/16 lat w Anglii a nie 12 lat.
Mam pytanie czy mogłaby być dodana komenda /mute do rangi CzatModerator'a ???
Musisz napisać ze wzoru
Jestem na T-A-K ale Administracja przyjmuje ;)
Dzięki że złożyłeś skargę.Ja nie mogłem bo za duży rozmiar zdjęć. Thx :) wojtek1234
RE: skaraga na mpkicia już dałem skarge na nią
1. Nick w grze:teenkarol 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:MPkicia 3. Serwer: (np. survival/creative):survival 4. Przybliżona data:2014-07-06...
Bo ja nie udzielam się na chat'cie bez powodu i mnie w tedy nie widać ja się udzielam gdy ktoś się o coś pyta i mu odpowiadam :P
nie widzisz mnie bo się nie bije ale gram
Gdzie mnie nigdy nie widziałeś ?
Dokładny nick w grze:teenkarol Czy posiadasz range Vip/SVip:nie Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4-7 godzin Ile masz lat:mam 15 lat Jak długo...