Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Witajcie! Mam pytanie. Czy mógłby z okazji Końca roku szkolnego zostać dodany WorldEdit dla vipów i Premium?
1. Nick:Lloyd_Garmadon 2. Wiek:11 lat (prawdziwy wiek to jest) 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3:Dopiero dzisiaj zacząłem, ale będe...
1. Nick w grze:Lloyd_Garmadon 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:EnderGamer123 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data:...
1. Nick w grze:Lloyd_Garmadon 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:EnderGamer123 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona...
Imię:Dominik Dokładny nick w grze:Lloyd_Garmadon Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Creative...
Cześć! Chciałbym wam pokazać błąd bardzo dziwny, a o to chodzi http://prntscr.com/dk9xxq Miejsce:Creative Błąd:Latanie na Survivalu Zdarzyło to...
Cześć! Przybył mi taki pomysł jak Christmas Update co powoduje że vipy mają decyzję zmienić sobie range na Premium lub chcą zostać na swojej...
Witam! Gracz (zapomniałem nicku) dał mi hopper który położyłem i zniszczyłem zcrashował moją 3 działke i nie mogę na nią wejść! Proszę o pomoc!...
Czego mi brakuje że nie mogę zostać pomocnikiem ? Jeśli chcecie zobaczyć co było w ostatnim podaniu to proszę bardzo: Wink Lloyd_Garmadon...
Imię:Dominik Dokładny nick w grze:Lloyd_Garmadon Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:1 godzine...
1. Nick w grze:Lloyd_Garmadon 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:balyuch 3. Serwer: (np. survival/creative) działo to się na lobby 4....
Imię: Dominik Mazurek Nick: Lloyd_Garmadon Przybywanie na serwerze:Codziennie gram na creative najwięcej Data Urodzenia:10 kwietnia 1998 Data...
Witam Czy moge dostac range pomocnika moj nick Lloyd_Garmadon bardzo was prosze