Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Cześć, wracam po długiej przerwie, nie grałem przeszło rok. Lecz narazie nie będę wchodził na serwer ponieważ mam zepsuty komputer. Do zobaczenie...
[color=#000000] [b] [size=xx-large] Cześć. Mam ogłoszenie: - Pat277 o nicku Nazilord poszedł na serwer alberta!!! Sam się przyznał i...
Cześć. Szukam ekipy na seablock. Gracz który chce dołonczyć do ekipy musi posiadać: Diax zbroje Prot 4/3. Miecz 5/2. Oraz koxy. Na chwilę...
Mam pytanie czy jak się daje tempbana to się automatycznie odbanuje czy trzeba go odbanować komendą /unban? Bo jestem helperem z opem i nie wiem...
dlaczego jak zmieniam skina to pisze błąd prasowania i na żadnego nie moge zmienić!!
Czy jak mam 14 lat i jak odczekam teraz do 15maja to czy mogę napisać Podanie na Pomocnika. Bo naprawdę mi na tej randze zależy i bym ją chciał...
[/color] Cześć wszystkim. Odchodzę na 3 lata :-/. Czasami będę wchodził, żeby mi działki nie padły. Pozdrawiam takich graczy jak:...
Czy ja już nigdy (do końca życia) nie mogę składać Podań na Pomocnika?
Dokładny nick w grze: Mój nick w grze to Patryk12. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi mogę poświęcić od 2 do 3 godzin dziennie....
Mam taki żart: Jasiu przychodzi ze szkoły i mówi: - Tato wzywają cię do szkoły. - A co zrobiłeś? - Nic, tylko stolik wysadziłem. Za dwa dni...
Witam mam propozycję: żeby, wątki np. Dodanie komend do SVipa np. fly. I zmienienie płatności na sms. Żeby to było zamknięta od razu.
1.Nick z gry: Patryk12gracz 2.Data otrzymania bana: dzisiaj 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: nie wiem 4.Dlaczego miałbyś dostać UB...