Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
30 wydaje mi się troche mało :/ ale 50 za dużo myśle że 35 albo 40 będzie lepsze
sito1 pat277 po prostu się podlizuje żeby ktoś go polubił :)
Albo chodziło o to że pusia smakuje jak polo cocta, albo o tego chomika :D
Ja wczoraj straciłem i teraz co był crash, wczoraj straciłem i nie odzyskałem a dzisiaj się okaże ale też wątpie że odzyskam.. -- Do Infinitera:...
Uważam ze gracze nie powinni tracic eq po crashu serwera sam straciłem już 2 Proty + 5/2 ale oczywiście nikt mi tego nie odda bo mi sie nie...
a stfu xddddddddddddddddddd
chyba range nizej
Gruszek oni moga sobie kupic SuperVipa nie widze przeszkód, Svip jest ogólnodostępny więc nie wiem o co chodzi
W sumie to prawda jest taka że jak ja kupowałem svipa to dostawało sie jeszcze bloki diax i złota + kiedys tam było ze svip nie może dostać perma....
W sumie teraz juz większość serwerów ma działki z cuboidami więc nie ma większego problemu
Proponuje aby zrobić takie coś (Jeśli Jest To Możliwe Oczywiście) że LvL zostaje przyznawany automatycznie osobą które zabijały smoka, ponieważ...
Nie czaje po co zwykli gracze tacy jak Peepeer, Sqirim, gangstar, DejVoo, viola sie wypowiadają w każdym podaniu, Decyzje ma Administrator a głos...
W poprzednim podaniu 14 w tym, 19 XDDDDDDDDD rośnie jak __nick__ xd
nie blokowac
*frixy które nie maja paypala
zły pomysł, SUpervipom powinno to zostac tak jak jest
To nie sa przelewki już :<
Ustawiam to sobie xddddd
Radze uważać na polaczek172 on nie rzuca słów na wiatr!!! jest bardzo groźny i mówi że obije wam twarze a jak mówcie zęby się szedł klepać na...
LadyGirl nawet jak dostanie bana to tylko na 5 Dni wiec niepotrzebnie sie produkowałaś moja droga, lepiej idz dalej gotowac w kuchni