Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Po raz kolejny ci tłumacze, screeny nie bedą oddawać wszystkiego w porównianiu do nagrania świadkowie mogą poprostu kłamać Bez nagrania...
Bardzo proste Przyłapałeś mnie na modzie, zeby sie nie zatrzymywać jak jem, Ty zostałeś wielokrotnie przyłapywany na aurzę, a tylko może raz...
Myszki z double click robią swoja, bez nagrania sobie mozesz darować
Każdy pije piwo jakiego naważył, Ja swoje pije, miej na tyle jaja i również je wypij, a nie łaś się jak szczur
Jesteś idiotą i tyle w temacie, za skopiowanie filmu i naruszenie praw autorskich dostaniesz za prawdopdobnie miesiac odpowiednie pismo urzedowe...
Nie mam ochoty z toba idiotą dyskutować, trzymaj sie pajacyku
Hahahahahah, twoja mściwosc nie zna granic za twoje cheaty gdybyś użył mózgu zamiast tego styropianiu, zwróciłbys uwagę że na kresie masz...
1. Nick w grze: Rotmiszcz 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Enderdragon122/Endersmok122 3. Serwer: (np. survival/creative) SV 4. Przybliżona...
Ogromny negatyw, jak na osobę 16 letnia, piszesz niepoprawie oraz z błedami ortograficznymi. Brak zastosowania się do przykładowego wzoru zamiast...
Taki ze mnie śmieszek już xd :D
Po sprzedaniu całego eq cukru 5k AC Aktualnie po zmianie ceny, żeby czasem z bogatości AC oprocz Itemshopu nam nie odwalilio, po sprzedaniu...
Nie ma potrzeby zbędnego spamu, Administracja odpowiedziała na pytanie które mnie męczyło. Można zamknąć Pozdrawiam
Witam Niedawno temu była afera związana z bugowaniem pieniędzy przez bartka, który rozdał innym troche hajus, Gangstar wybudował za te...
Czcionką rzeczywiście daje niezły test wzroku dla czytających. Osobiście znam Vochy gracz miły, pomocny i bardzo wporzadku, lekko chaotycznie...
Trzeba było nie kryc cheatera, proste ;)
Dziwne, bo pamietam jak chował proty na twojej działce -_-
||ThunderBuddys|| Zwróc uwage na 1:08 Skarga dotyczy smroda :)
Mój własny zmodyfikowany teksturpack Faitfull 64x64 dostosowany pod pvp, klasyczny i wygodny minecraft taki jak lubie dla chętnych wrzucam...
1. Nick w grze: Rotmiszcz 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Ultrasmrud (nowe konto AhmedBoomBoom) 3. Serwer: (np. survival/creative) Sv 4....
Jaką ostatnią parchatą świnią trzeba być, żeby człowiek prawie dorosły dla małej korzysci, oszukał jakiegoś naiwnego dzieciaka Chwalil się na...