Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Witam, Na wstępie, chciałbym podziękować wszystkim za udział lub/oraz wsparcie w konkursie. Szczególnie chciałbym podziękować użytkownikowi...
Why not? :} Nienajgorszy pomysł, możnaby wprowadzić :)
No jest automatyczny zapis auto logowania. Ja się zalogujesz, to na tym Ip po wylogowaniu będziesz mógł wrócić bez logowania przez najbliższe...
Przejmowanie itemów od graczy, którzy pozyskali je korzystając z xray traktowanie jest jako współpraca i karane na równi z głównym winowajcą....
Czyli tak, w poniedziałek ogłoszę wyniki tutaj, na forum. Po dofinansowaniu od administracji i graczy pula nagród uległa znacznej zmianie. Nagrody...
Ahh no tak. Wybacz niedoczytanie odpowiedzi od właciciela serwera pod zacytowanym postem. Przeczytałem "zostały wyłączone"... Tak, faktycznie...
Problem został już rozwiązany http://craftapple.pl/forum/thread-7085.html
A nie lepiej pograć po prostu w GTA? :D Myślę, że tego typu tryb zbyt bardzo odbiega od tego czym jest minecraft. Wbrew temu co zapewne...
Wpłacając 50 zł metodą PSC na twoją skarbonkę wpłynie 80% tej kwoty. 40 zł
Dzięki ^^ Może rozłożymy to na dwie osoby? 2 najlepsze wpisy dostają po 1 jabłuszku. Marcinek zostajesz włączony do jury oceniającego wpisy :)
Gorzkie Smak trawy
Lag :D Smak lodów
Z racji dnia urodzin naszej kachanej sieci serwerów mam dla was propozycje.<3 Napiszcie niżej za co lubicie CraftApple, jakie miłe wspomnienia...
1. Nick w grze: Kruku 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: blackunia 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 07.06.2016 5. Opis wykroczenia:...
Heh "Kto pod kim dołki kopie, ten dostaje awans." Jakie to smutne... i prawdziwe zarazem... Witaj na CA :)
Oczywiście, że tak. Pod warunkiem, że premke kupiłaś u nas w sklepie. W przeciwnym wypadku ranga nie zostanie przeniesiona. Jeżeli masz premke...
Polecam Luncher Schiginima. Niezawodny, bez reklam, bez modów.
Hmm... spróbuj wyjść i wejść na serwer. Jeżeli problem będzie się utrzymywał myślę, że sprawą powinna zająć się administracja.
Opisz problem dokładniej. Na razie napisałeś, że masz problem z komendą, ale nie napisałeś jaki. Komenda /skin zmien <nick> działa tylko wtedy,...
Suchy :P Smak Wody :D