Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Ogulnie dobre podanie, lecz jestm na nie. Powod: Nie widzialem cie ani razu na serwerze craftapple, a siedze dziennie naprawde dlugi czas :)
adsone dalem konto xW0LFx impuslkowi za Free ? Nie, za 2 staki koxow + 1 stak bl diax. Konto jak wiecie mam od dawna (kupilem je od kolegi z...
Bardzo mi sie podobalo. Jestem na Tak :)
sprzedam Ci seta 4/3 + miecz 5/2 za 55 koxow. Jesli jestes chetny pisz na msg.
sprzedam: sety 4/3 za 42 koxy. miecze 5/2 za 15 koxow. miecze 5/2/2 za 16 koxow. miecze 5/3/2 za 16 koxow. Zamownienia prosze pisac na...
Spoko ziomek, ale martwi mnie ze tak malo gra... Jestli chodzi o ocene jestem na Tak.
Ogunie podanie mi sie podobalo, ale za malo grasz na serwie, przykro mi jestem na Nie.
Szczerze to sami lepszej reklamy nie potrafili byscie zareklamowac, popek713 ip w opisie filmiku, ale jak ktos nie umie czytac nie popek713....
adam104100 to sobie biegaj co mnie to obchodzi... Zachwoaj swoje bezsensowne zdania dla sb.
http://youtu.be/ZR_vtXFrEh8 Jesli sie podobalo daj lapke w gore :D :sleepy:
zgadzam sie z Creepez nsjlatwiej kupowac.
N9q sam miales bana za aura+ Auto Disconnetca.
n9q nie wymodrzaj sie, teraz niby nie wiesz o co chodzi a na msg szpanujesz.
1. Nick w grze:marcin_wdr 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:N9q 3. Serwer:survival 4. Przybliżona data:18/08/2014 np.Ubliza gracza, pisze na...
Dokładny nick w grze: marcin_wdr Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Spokojnie 6 godzin dziennie, zaś w weekendy nawet do 10h. Ile masz lat: 16...
Naprawde ladne podanie duzo pomagasz innym gracza jestem zdecydowanie na Tak :D
1.Dokładny nick w grze ----> marcin_wdr. 2.Ile czasu możesz poświęcić serwerowi ----> Od 5 do 8 godz w tygodnio i w weekend. 3.Ile masz lat...
sorka :/ moj blad, 16 lat
1.Dokładny nick w grze ----> marcin_wdr. 2.Ile czasu możesz poświęcić serwerowi ----> Od 5 do 8 godz w tygodnio i w weekend. 3.Jak długo grasz w...
okolo 3 godz ? co to jest.... Jestem na nie. [hr] 1.Dokładny nick w grze ----> marcin_wdr. 2.Ile czasu możesz poświęcić serwerowi ----> Od 5 do 8...