Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Tylko ze ja mam tam svipa ;)
Otóż po 6 miesiecznej przerwie od mc, zachciało mi sie grać i chce wejść na serwer, i nie moge bo zmienione hasło jest... Nie wiem co zrobić, ale...
Jak bd mial 80 subów to dam moich 30 txt packów.
Jak widać administratorów to nie obchodzi.
Infi pisze, że w mc jest aimbot..
Tylko, że zaraz Infi napisze Ze to AIMBOT -_-
1. Nick w grze:ErniPlayGameS 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:Bartek22345 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona...
Gdybys chociarz mial serce i lubil to co robisz to bys mi dal to co stracilem ... A dla ciebie liczy sie tylko hajs. ;)
Zalezy mi na tych itemkach bo to zawsze 1 set wiecej . Plus te koxy i luk ...
Tylko ze XinfiniterX sam mnie odbugowal to chyba widzial ze mialem na sobie seta ..
Witam... mialem buga przy kicknieciu z portalu... odbugowalem sie i nie mam itów... Eq mialem : - set 4/3 butki 4/4/3 - miecz 5/2 - 4 koxy -...
ErniPlayGameS . i Ja będe w piątek o 16-21 16.05.2014 r. [hr] Dobra dzieki ale kurde nie mam teraz zadncyh itow ktore mialem .. A mialem seta prot...
Musze tarz bo o 18 nie bd mnie To wbijam xd [hr] Możesz teraz wbić ? Bo zaraz ide... [hr] Mozesz teraz wbic ?
Astar mnie kicknol wtedy kiedy ja sie teleportowalem portalem na surowcowa. wbijam na serwa po kicku i nie moge nawet czatu wlaczayc ( czyli sie...