Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
1.Nick z gry:EnderDragon122 2.Data otrzymania bana: 27-10-2017 2:00 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: To było tak dawno , że nawet już nie...
1.Nick z gry: EnderDragon122 2.Data otrzymania bana: 27-10-2017 2:00 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Powiem tak , Nie pamiętam choć było...
Dostałem bana za to że sprzedał mi konto niby marysia ! ? Po pierwsze jak mógł sprzedać jak sobie wbiłem na jego konto a nie sprzedał ! Po...
1. Nick na Ts3 : EnderDragon122 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Administracja TS3 3. Serwer: (np. survival/creative) .... 4. Przybliżona...
1.Nick z gry: EnderDragon122 2.Data otrzymania bana: Nie pamietam 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama innego serwera 4.Dlaczego...
Witam mam problem z Odpalniem Minecrafta Ten mc z ca mi wlasnie nie dziala prosze o jakies inne mc
1.Nick z gry: EnderDragon122 2.Data otrzymania bana: Oj Nie pamiętam 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama innego serwera :( Bardzo...
Elo palki kc was ..
Witam chcialbym sie dowiedziec co sie stalo z legendarnym serwerem craftapple ??? Xd buzi
Nick z gry : EnderDragon122 Data Otrzymania Bana : 06.03.2016 Niedziela Sytuacja otrzymania bana: Reklama innego serwera :( Dlaczego miał bym...
Nick W grze : EnderDragon122 Nick oskarżonego : bobix78 Serwer: Survival Data 5.03.2016 Sobota Dowody :...
Siema Kupię diaxy za koxy bardzo dużo chce diaxow !!
Nick w grze : EnderDragon122 Nick Oskarżonego :AhmedBomBa Przybliżona data :19.02.2016 Dowody : https://www.youtube.com/watch?v=mXKxXbBvTtM Na...
Witam pisze do szanownej administracji . Ponieważ chciałbym zgłosić (lagi) serwera survival . Dziś ja wchodzę na serwer rano to idzie pograć a...
Mam problem bo nie chce mi serwer odpalić piszę java.netConnect i jakieś tam nw co prosze pomocy !
Chce wam powiedzieć , że ciekawi mnie co się dzieje na serwerze . Jak mnie nie ma .. , spokojnie wrócę smile
Infi już napisał na ogłoszeniach pewnie do 20 zadziała
Czemu nie działa serwer ?
Kto idzie do szkoły we wtorek , środę , czwartek ? Kto nie idzie to pisać pod spodem
1.EnderDragon122 2.19.04.2015 3.dostalem bana od phantoma za to że napisałem widać jaka administracja bo mi ukradł ze skrzynek diaxy prosze o...