Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Jestem na NIE Ponieważ: > Nie udzielasz się na Forum a to jest Bardzo ważne. > Nie Widuję ciebie na serwerze > Nie Pomagasz Powodzenia za...
ndianajones1899 Mam na imię Mateusz Mam Brata ale ze mną nie mieszka w W-wa ale mam 2 siostry Okropne !
Tak jak na początku. Nie miałem okazji się Przywitać dokładnie Opowiedzieć o Sobie. Zapraszam do Czytania Jak masz na drugie imię? Nie Mam Twoja...
Grozić Palcem . . .
Justin Biber Patrzał się na nich i śpiewał Baby, a potem...
Frytki Grand Theft Auto V Czy żona :D
proszek
Jestem na NIE ponieważ > Nie odczekałaś miesiąca, > No wątpie że masz urodziłaś się -,Październik, 2016r. > Nie Pomagasz na serwerze a...
Zgłaszam się na Alchemiarza ;)
Zapatrzała się i Poprosiła o autograf, a zamiast tego...
Wszystkiego Najlepszego! Przepraszam za spóźnienie :D
Szkoda że nam tutaj razem uciekacie :(. Ale no cóż tu zrobić. Życzę Szczęścia i Radości w Związku ;). Pozdrawiam!
1. Nick w grze: mati1x1 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: fifi321 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data: 02.02.16r....
1. Nick w grze: mati1x1 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ResoPlayGame 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data:...
Witam, Patrze że to tylko Tworzysz Multi Konta a za to Jest Karalne,ale Przejdźmy do rzeczy. Jestem na NIE Ponieważ: > Nie widuję ciebie na...
Jestem na NIE Ponieważ brak wzoru Trzeba czekać jeden Miesiąc By Napisać Kolejne Podanie ;) POZDRAWIAM
Wypowiem się Teraz Ja: Plusy - Widuje Ciebie Na Serwerze Creative oraz Na Survivalu - nie Byłaś karana. Jestem na TAK
Podanie na Helpera ;) Imię: Mam Na Imię Mateusz Dokładny nick w grze: Mój nick to mati1x1 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na...
1. Nick w grze: mati1x1 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: BoBixYoutube 3. Serwer: creative 4. Przybliżona data:19.01.16r. Godzina 21:10 5....
Nie. Jest Wszystko ok Jest Odblokowane ;)