Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Imię: Bartosz Dokładny nick w grze: aleksbudner Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Mniej więcej 4...
Dokładny nick w grze: aleksybudner Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Spokojnie 4 godzin dziennie, zaś w weekendy nawet do 6h Ile masz 17 Na...
Nick z gry aleksybudner Data otrzmania bna 28.12.2014 Sytulacja otrzmania bna mielm cheata ze jak bedzie sie kiliklo wile razy na random...
nick aleksybudner 27.12.2014 loglem z serwer gdy chcilem sie zlogowc nie moge poniwarz ban ip nawet n ie mam mnie na liscie zbnaowanchy bardzo...
Dokładny nick w grze:aleksybudner Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Od 3-6h. Ile masz lat:17. Jak długo grasz w minecraft:Około 2 lat. Jak...
Dokładny nick w grze:_MasterCraft_ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Od 3-6h. Ile masz lat:17. Jak długo grasz w minecraft:Około 2 lat. Jak...
Dokładny nick w grze: aleksybudner Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwer Craftapple traktuję bardzo poważnie. Czas, który mogę...
aleksybudner mogę posiweci 2 lata mam 20 lat .Jestem najwiecej na surival. gram 3 lata. na craftapple gram miesiac okolo. nie milem bana. komedy...
Dokładny nick w grze: aleksybudner Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4-5 godzin w tygodniu, sobota i niedziela 8 Ile masz lat: 20 Na jakim...