Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Imię: Karolina Dokładny nick w grze: karcia Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ostatnio mnie długo...
[/b]Imię: Karolina [/b]Dokładny nick w grze: karcia [/b]Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:...
Imię: Karolina [b]Dokładny nick w grze: karcia [b]Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej...
1. Nick w grze: karcia 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: paulina28 3. Serwer: surwiwal 4. Przybliżona data: 6.12 5. Opis wykroczenia:...
1. Nick w grze: karcia 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Szyszka12345 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 6.12 5. Opis wykroczenia:...
1. Nick w grze: karcia 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: paulina28 3. Serwer: surwiwal 4. Przybliżona data: 6.12 5. Opis wykroczenia: obrażanie, 6....
Dzień dobry! to ja karcia. Mam na imie Karolina. Gram na CA 3 albo 4 miesiące.Chyba tylko tyle musze to napisać :D. pozdrawiam karcia~.
Imię[/b]: Karol nick w grze: karcia Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej jestem na...
1. Nick w grze: karcia 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: stanislaw_bigacz 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 2.11.2016 5. Opis wykroczenia:...