Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Otóż w momencie rozpoczęcia nowej edycji postanowiłem sobie zająć działki koło spawn. Zająłem sobie kilka i dzisiaj wchodzę na survival i patrzę a...
Czy jest jakiś spis, z którego można się dowiedzieć ile jaki blok daje pkt na przykład z tego co ja wywnioskowałem to 1 pkt dają m.in. blok:...
Jako iż wątek służy to przywitań tak więc WITAM. I tym oto zacnym i zapewne ostatnim wątkiem na forum chcę się z Wami pożegnać, miałem robić...
1. Nick w grze: QJUT 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: _Malin_ 3. Serwer: (np. survival/creative): creative 4. Przybliżona data: 7.VII.2015r...
[IMG] Tabliczka odsyła do warpu, który nie istnieje... Nic więcej chyba nie trzeba tłumaczyć.
1. Nick w grze: QJUT 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Gumowe Jebadlo 3. Serwer: (np. survival/creative) : survival 4. Przybliżona...
Otóż na serwerze jest bardzo dużo osobników posiadających znaczne ilość AC. Teraz pytanie, czy administracja nie ma pojęcia jak to zablokować?...
1.Nick z gry: QJUT 2.Data otrzymania bana: 08-03-2015r godz. 18:06 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Przychodzi do mnie brat mówi żebym...