Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Tak to ja XDD Imię: Jan Dokładny nick w grze: N9q Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze...
Yoooo lamusy! Ile to już czasu? Nie pamiętam. Pewnie większość graczy którzy nerdzili tu za moich czasów odeszła, także przedstawie się dla...
Witam. O to moje podanie na rangę Pomocnika serwera głosowego TeamSpeak3 Nick: N9q Ile masz lat: 16 Ile możesz spędzić czasu na...
Przynajmniej przeczytajcie ;-; Dokładny nick w grze: N9q Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 5h Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze...
Kupie miecze 5/3/3/2/2 oraz łuki 5/3/2/2/1 itp. Płace koxami oczywiście ;)
Właśnie poszedłem sb na afk (surowcowa). Po kilku minutach dedłem w best eq. ZOMBIE. Pewnie nawet nie mam co liczyć na zwrot mojego miecza...
Nick w grze: N9q Nick oskarżonego/oskarżonych: ZiomekRPK Serwer: Survival Przybliżona data: Wczoraj Dowody:...
Elo. Dzisiaj z prośbą o unbana. 1.Nick z gry: N9q 2.Data otrzymania bana: 28-08-2014 12:50pm 3.Screenshot z informacją o banie: [IMG]...
Witam. Info które niektórym może się przydać a niektórych zszokować :p :p A więc.... Oficjalnie potwierdzone! Microsoft kupuje Mojang wraz...
Kupuje miecze 5/3/2/2, 5/2/2/2. Płace koxami w sporych ilościach. Kontakt: PW NA FORUM
Witam wszystkich! Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą, ogłaszam, że wyszedł długo oczekiwany minecraft 1.8 Wprowadzono dwa nowe moby....
[img] Sieemaneczko!!! Postanowiłem zrobić dla was event ;3 Żeby nie było za łatwo, trzeba zrobić jakiś odjechany napis: N9q ^^...
Siemka. Chciałbym Was zapytać, co sądzicie o opcji -1 (Minusowa REPKA) Pojawiają się wątki o tym, że macie po kilka -1 z głupich powodów, od...
Siemka. Dla mniej uzdolnionych graficznie: Mogę wykonać avatar/\sygnaturkę/\Intro na YT/\Napisać Plugin (skype) Kontakt: Skype- Jebanany009 PW...
Siemka. Jestem na wyjezdzie i wracam dopiero w niedziele.
Może by dodać osobny dział serwera TeamSpeak3? :D Jakie mogły by się tam znajdować poddziały? -Regulamin -Informacje -Rekrutacja (Mogło by...
"Witam, Craftapple nie posiada aktualnie serwera "TeamSpeak3". Powodem jest hosting enderchest oraz tymczasowa blokada naszych finansów. Obiecuję,...
Witam. Na wstępie chciałbym przeprosić za wszystkie błędy popełnione jako Mod, lecz także te popełnione jako zwykły, szary gracz. Przepraszam...
1. Nick w grze: N9q 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Realmadryt07 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: Dzisiaj 5....
1. Nick w grze: N9q 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Mamy tu kilku delikwentów :P 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona...