Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
1.Nick z gry: ProtectionZ 2.Data otrzymania bana: 21 lipiec 2015 rok. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Zachowanie, chyba. To było dość dawno...
Dokładny nick w grze: Mój nick to ProtectionZ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Jak pisałem w poprzednim podaniu, jest to trudne pytanie bo...
1. Nick w grze: ProtectionZ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: szczerbatek123xd 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data:...
Witam, prosiłbym szanowną administracje o zablokowanie pewnej potki, która zabija nawet jeżeli ma się gamemode 1. Potka wpadła w ręce kamil125,...
1. Nick w grze: Yumi 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: matrikxxx 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 05-07-2015r....
1. Nick w grze: ProtectionZ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Marek456 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data:...
Witam, wie ktoś może jak zmienic wygląc forum z wersij mobilnej na tą normalną wersje ?
1. Nick w grze: ProtectionZ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: MatiPlayGames 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative. 4. Przybliżona data:...
Zgłaszam, że na survivalu po zabiciu danej osoby nie pojawia się komunikat o śmierci.
Witam, chciałbym Was poinformować, ze organizuje konkurs na najlpeszy rysunek związany z CraftApple. Osoby biorące udział w konkursie, niech...
Witam, mam propozycje taką aby każdy członek z ekipy ( moderatorzy, pomocnicy) mieli wyznaczony czas na każdym z serwerów, ponieważ wiele razy...
Dokładny nick w grze: Mój nick to ProtectionZ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Czas, który będę mógł poświęcić serwerowi będzie zależał od...
Przedstawiam wam zabawę "Oceń osobę wyżej". Oceniamy avatar, sygnaturę, nick oraz samą osobę (ogólnie) (na ile ją lubimy 0/10). Przykład...
Witam, popełniłem literówke czy moge prosic, aby mi zmienic nick, na nick ProtectionZ?
Serdecznie Witam Wszystkich graczy mc.craftapple.pl ..! Jestem Marcin mam 17 lat interesuje sie inforamtyka ..! Pozdrawiam ..!