Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: NIEISTOTNE. 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Ovoraxe 3. Serwer: (np. survival/creative) surv 4. Przybliżona data: Wczoraj 5....
1. Nick w grze: AshuIndra 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: luckyluck10 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 02.08.2016...
1. Nick w grze: AshuIndra 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: JohnRambo 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 18;30,...
1. Nick w grze: AshuIndra 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Kramarq25 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 01.08.2016...
1. Nick w grze: AshuIndra 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Hate_you 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 21:30,...
WTF Co to ma być? AntyLogOut off? Pozdro. Haha
Witam, Zrobicie w końcu coś z tymi refusami na arenie? Czekamy i czekamy, ale chyba się nie doczekamy. -,- Jaki jest sens tej areny skoro każda...
Następnym razem pomyśl zanim napiszesz na serwerze, że mam kill aure lub jakieś "cheaty na niszczenie seta" LoL....
Mam propozycję, aby dodać możliwość zmiany nicku na serwerze MC. Zmienić nick moglibyśmy tylko 1 raz w Roku. (Tak samo jak zmiana nicku Premium...
Witam, Przychodzę z pytaniem, które męczy mnie już od kilku miesięcy. Czy jest możliwość odpłatnej zmiany nicku na serwerze MC (razem z rangą...
Witam, Wystawiamy na licytację z Rosem naszą wyspę na serwerze SkyBlock. Sprzedajemy wyspę za AC na serwerze Survival. Licytacja potrwa do...
1. Nick w grze: AshuIndra 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ThunderBuddys 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data:...
Witam, Niestety muszę pożegnać się z tym serwerem. Sytuacja tego serwera jest beznadziejna, wszystkich co chwile wyrzuca, a gracze tracą przez to...
Witam, dzisiaj o godzinie 14:00 serwer scrashował, gdy byłem podczas CT na arenie. Byłem na jabłku życia, a pomimo tego nie dostałem moich itemów...
Witam, mam problem z serwerem. Po kilku minutach gry na serwerze zostaję z niego wyrzucony z powodem JavaError: Połączenie nagle zerwane przez...
Zapomniałem hasła do mojego konta i użyłem opcji /email recover mójmail i wyskoczył mi komunikat, że nowe hasło zostało wysłane na mojego maila....
Siemka, jako iż wyszedł już minecraft 1.9 wrzucam wam link do mojego filmiku z linkiem do pobrania huzuni 1.9. Miłej gry. ;) xxx
Hejo hejo, Od kilku godzin próbuje wejść na serwer, ale ciągle mam komunikat, że Ten sam użytkownik jest już w grze. Wszedłem sobie na mulciaku,...