Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Jabłkowa legenda.
Jestem na TAK, witaj w ekipie. Od razu z awansem na rangę "starszego moderatora" Pamiętaj tylko aby przypomnieć o tej rekrutacji kiedy serwer...
Udostępniamy archiwa zawierające światy serwerów Survival, Creative, OpenCreative, Vanilla, SkyBlock, SeaBlock, Survival tymczasowy. Linki...
Ja kojarzę ;)
Druga aktualizacja zawartości dla serwera Survival już jest! Wprowadza ona wiele nowych bloków budowlanych do gry, nie odbiegających znacznie od...
Dziś w godzinach nocnych poprawiono działanie jabłka życia, wprowadzono drobną poprawkę usuwając jedną z pętli. - Śmierć gracza będącego pod...
Wprowadzono w nocy drobne poprawki błędów oraz inne dotyczące nieużywanych komend w lobby. Aktywowano funkcję podglądu czatu w 1.19. -...
Wykonano w nocy aktualizacje oraz mniejsze poprawki błędów. Proszę o informacje czy nadal występują w różnych miejscach zbugowane dźwięki...
Od dziś możliwa jest rejestracja kont no premium, dla graczy Minecraft Premium nic się nie zmienia, nie jest wymagane logowanie, a na serwer nie...
To niech się tym zajmą, najlepiej napiszą to i na forum, a ja tylko wstawię.
Mam zamiar to przejrzeć i zrobić polecenie na nowo.
Dzisiaj pojawia się pierwsza szersza aktualizacja zawartości dla serwera Survival, oznaczona jako 10.1 Aktualizacja wprowadza nowe odmiany roślin...
Opcja 2 miała być dzisiaj, niestety okazało się że nie da się ręcznie rejestrować kont, albo trzeba rejestrować również graczy premium....
Proszę o zagłosowanie w ankiecie dotyczącej dopuszczenia graczy no premium na craftapple.
Trwa przerwa techniczna na wszystkich serwerach, zapraszamy później. Wprowadzamy konta no premium oraz dodatkowe aktualizacje.
JESZCZE NIE DOSTĘPNE Prosimy przy składaniu Prośby w temacie wpisać "[Rejestracja]" a następnie [Nick do rejestracji] W celu rejestracji konta...
Za długo tu nic nie pisałem, pod spodem jest tylko jakaś burza o CA
Teraz jest 1 kropla za butelkę, poza tym odwadnianie powinno być wolniejsze.
Publikujemy wyciąg ze wszystkich kont w starym sklepie craftapple do 2019 roku. Nowy sklep znajduje się pod adresem sklep.craftapple.pl oraz jest...
Nigdy nie wiem co tu napisać