Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Podoba mi się fakt iż tak bardzo rozwinąłeś wypowiedź w kilku odpowiedziach, nie widzę prawie wad, czasem widuję jak pomagasz. (To czy się...
Rei_San 1.Podanie przejrzyste, świetnie się czyta. 2.Jesteś aktywna na serwerze, forum oraz ts'ie 3.Bardzo Mila (Po prostu :P) 4.Co do pomagania,...
+Jesteś pomocny +Miły +Odpowiedni Wiek +Przejrzyste podanie Ale proszę abyś popracował nad tym ,,afczeniem". Ja : Tak (Ludzie to, że nie ma komu...
Jihad.. najpierw przemyśl fakt, że wyzywałeś oraz obrażałeś graczy i na pewno im nie pomagałeś... NIE...
Hej Skyraf. Plusiki: +Podanie Estetyczne. +Wiek +Pomagasz na CA Minusiki: -Aktywność na forum Jestem na: TAK...
HavmeG ... 1. Nabijasz posty, więc przestań. 2. Multi konta. 3. Reklama. 4. Nie Pomagasz. Nie spodziewasz się, że jestem na: NIE...
._. Wole nie ryzykować xD
Właściwie to nie muszę się wysilać, SnowS wszystko uwzględniła :) I Jak Pewnie przeczuwasz jestem na: NIE:( Ale Popracuj nad tym wszystkim a może...
Czyham na podania do skomentowania ( ͡° ͜ʖ ͡° )
Zielony Zaszalał xD Spróbuje se to zapisać i na tel. ściągnąć jako dzwonek xD
&Moje Zdanie ;)& +Dobra Aktywność +Zadbane Podanie Jestem na: TAK :D...
*Moje zdanie :)* 1.Nie brałeś pod uwagę wzoru. 2.Nie poświeciłeś nawet 5.min nad tym podaniem, co jest widoczne. 3.Prawie nic o sobie nie...
*Moje Zdanie ;)* CreeperPL wszystko objaśnił więc wysilać się nie muszę.. Ale! Dam ci szanse i zostaje: NEUTRAL...
Witaj Natalla, O to moje zdanie: +Ładne, przejrzyste podanie.:) I.. Ta gorsza część: -Mała Aktywność:( -Nie widuje cie na serwerze Creative a na...
Plusy: 1.Podanie przejrzyste i przemyślane 2.Jesteś Miłą i Otwartą osobą 3.Już dłuższy czas korzystasz z tego serwera i raczej dobrze się na nim...
Natalla chciałabym podkreślić to, że ,,Mute" dostaje się za netykietę po kilku ostrzeżeniach ^^...
Hej :* [/size][/font]
Niema o czym mówić wszystko powiedział Zielony I Nigdy nie widziałam cię na serwerze... Mówię stanowczo Nie
Myślę nad swoją wypowiedzią chwila... Moim zdaniem: -Nie udzielasz się na forum Plusy to: -Przejrzyście napisane podanie -Większość Warunków...
Mi się tam podoba jego podanie jest przejrzyste. Pomagasz czasami ludziom nie tylko gdy np:budują. Ale też gdy na przykład niewiedzą jak mieć...