Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
daje linka do pobrania Spawna Survivalu razem z dzialkami obok ;) https://www.mediafire.com/file/rid2e4vw4jbvibp/CraftApple.rar/file Tutaj...
XD
Nick w grze: __GaNgStAr__ Nick oskarżonego: _Banan_ Serwer: Survival Przybliżona data: 10/05/2018 Opis wykroczenia: KillAura Dowody: [MEDIA]
Nick z gry: __GaNgStAr__ Data otrzymania bana: 7 Kwietnia 2016 Sytuacja oraz powód otrzymania bana: "Reklama / 2.8 / Recydywa"...
Nick w grze: Carlag Nick oskarżonego: ThunderBuddys Serwer: Survival Przybliżona data: 2018/03/18 Opis wykroczenia: KillAura + Criticals Dowody:...
Nick w grze: Carlag Nick oskarżonych: Masterka_802, Nadialka Serwer: Survival Przybliżona data: 26 Lutego 2018 rok godzinę widać na dowodach...
Nick w grze: mvrcintokox Nick oskarżonych: Gallus2 Bekon_112 Serwer: Survival Przybliżona data: 20 lutego 2018 rok Godzina 18:56 - 18:58 Opis...
Nick w grze: Carlag Nick oskarżonego: Carlag420 Serwer: Survival Przybliżona data: 18/02/2018r 12:06 Opis wykroczenia: Reklama Dowody:...
Nick w grze: Carlag Nick oskarżonego: KornelFTG Serwer: Survival Przybliżona data: 01:35(w nocy (obviously):d) 2/11/2018 Opis wykroczenia:...
Nick w grze: Carlag Nick oskarżonego: Carlag Serwer: Survival Przybliżona data: 09/12/2017 Opis wykroczenia: Podobno widać na niżej wymienionym...
Nick w grze: Carlag Nick oskarżonego: Karolciooo5 Serwer: Survival Przybliżona data: 18/09/2017 Opis wykroczenia: No Velocity Dowody:...
[MEDIA] Muzyka By: _Zielony_ #JOpenCreative
Imię: Nie pamiętam. Dokładny nick w grze: Karlag Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: NoLifie po 17h...
Witam, mam pewne pytanie. Czemu w wersji mobilnej, niema tego pięknego zielonego przycisku "Lubię to" (czy jak to tam pisalo). I czy będzie on,...
Nie jestem pewien czy już był taki wątek a jestem zbyt leniwy aby poszukać więc po prostu go napisze :) Raczej połowa starszych graczy pamięta...
Nick w grze: Carlag Nick oskarżonego: Rajpe Serwer: Creativie Przybliżona data: 21.01.2017 Opis wykroczenia: Reklama TeamSpeak3 Dowody:...
Nick w grze: Carlag Nick oskarżonego/oskarżonych: Swiezacek Serwer: Survival Przybliżona data: 11.01.2017r Opis wykroczenia: AimBot/ClickAura...