Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Jakby ktoś pytał, to ja też.
Postaram się wpaść, do zobaczenia :szerokiusmiech:
O, jeszcze nawet moje bany widać :cool::D
SnowS, pożyjemy, zobaczymy :P
Podanie nazwy serwera to również reklama. Polecam zapoznać się z Regulaminem CraftApple.
1. Nick w grze: Mój nick to pat277 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Czat12, papaj8236 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona...
Jak będzie większa szansa na drop w MysteryBoxie :P
1. Nick w grze: Mój nick to pat277. 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: KittiBellayt. 3. Serwer: (np. survival/creative) Serwer Survival. 4....
Jestem na TAK. Bardzo miła, i sympatyczna osoba, długi staż na serwerze, doświadczenie. Obeznany ze zmianami. Podanie ładne, obczaja Survival i...
Jestem zdecydowanie na TAK. Wróciłem na jabłko wczoraj. Wulf_ pomógł mi ogarnąć te wszystkie "nowości", typu landy, dom handlowy, itp.....
Czyżby znowu LizardTeam? :O
Gratulacje zewon. Powodzenia i wytrwałości.
Ehh, czemu wszyscy nagle odchodzą? Mam nadzieje, ze co jakiś czas wejdziesz na forum, popisać z kolegami z CA :D Powodzenia w tym czym będziesz...
Stara Torba xXSoniaXx
Zewonem Carlag
Spadaj :D
Nie utrzymuje z nim kontaktu, jeśli mówimy o jednym Filipie.
Nie wiem, nie znam.
Odzyskiwanie hasła jest automatyczne na stronie sklepu CA, a wszystkie informacje, które wyżej wypisano są w komendach /seen, /banlist /history itd..
Jestem za kandydatura Gracza Old... cos tam (wolałem Swiezacek). Był on wyluzowanym, jednakże zdyscyplinowanym moderatorem, potrafił wszystko...