Separate names with a comma.
Dolacz do innych graczy
Zbanowany na 7 dni. Dzięki za zgłoszenie!
Zbanowany. Dzięki za zgłoszenie i datę w dowodach!
Użytkownik zbanowany na 21 dni. Dzięki za zgłoszenie i datę w dowodach!
Wszystko co trzeba było napisali już koledzy u góry. Pamiętaj o tym podczas pisania następnej skargi. Gracz i tak został już zbanowany...
Zamykam do czasu pojawienia się Three, bo nie umiecie się zachowywać.
Zbanowany. Dzięki za zgłoszenie!
Mam nadzieję, że Ladavi wystarczająco wytłumaczył Ci popełniony przez Ciebie błąd. Rozpowszechniłeś ten bug na Forum, a to jest karane. Prośba...
Gracz został zbanowany. Dzięki za zgłoszenie! Oto słoneczko z uśmiechem za datę w dowodach: [IMG]
Zbanowany na 13 dni. Dzięki za zgłoszenie, na przyszłość - lepiej mnie nie poganiaj.
Zbanowani na 21 dni. Dzięki za zgłoszenie, masz jednak ode mnie chmurkę z burzą za brak daty w dowodach. [IMG]
Zbanowany na wszystkich mulciakach. Dzięki za zgłoszenie i datę w dowodzie :)
Nieznajomość Regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Następna prośbę możesz napisać dopiero w przyszłej edycji, wtedy pomyślimy. Prośba...
Witaj na Forum :) Miło Cię poznać, mam nadzieję, że świetnie spędzisz tu czas. Sktruktury z dirtu, tak? W takim razie myślę, że polubisz naszego...
Użytkownik został już ukarany przez Pomocnika Skyraf. Skarga i tak powinna być odrzucona, bo nie ma widocznej daty w dowodzie. Pamiętaj o niej...
Kick był jak najbardziej słuszny, co dodatkowo potwierdziłaś swoim zachowaniem na Forum. Skarga odrzucona.
Po 1 no i odkopałeś ten temat. Po 2 takie osoby są karane, a ich posty zazwyczaj usuwane. Po 3 jeżeli uważasz, że jakiś post jest 'zbędny' to masz...
Wyślij mi proszę ten zamazany link na pw. EDIT: Zbanowany na 7 dni. Dzięki za zgłoszenie, jednak następnym razem nie zapomnij o dacie.
Zbanowany permanentnie razem z wszystkimi kontami powiązanymi z danym IP. Dzięki za zgłoszenie!